reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, nie przejmuj sie brakiem objawow, ja tez nie mialam, zero. 7dpt wyjdzie Ci w krwi juz cos, ja mialam 6dpt 23. Znacie moja historie, nie wiem czy do Was doszlo bo mialam mega zajety dzien w pracy ale dzisiaj 13dpt i beta 899, a w poniedzialek bylo 107 w 10dpt. Progesteron wskoczyl z 53,1 do 179 dzisiaj, tylko to w jednostkach nmol/l.
Byly to najslabsze zarodki jakie mialam 2x1BC, ale tego juz nie bede przypominac. Poki co ja bardzo spokojnie do tego podchodze bo u mnie nawet wysoka beta nie oznacza dzieciatka, a wiec prosze Was o kciuki przez nastepny tydzien, usg mam w srode.
Super kochana trzymam ✊✊✊ abyś zobaczyła pięknie bijące ❤❤❤ niech ta wigilia będzie dla wszystkich szczęśliwa ... pozdrawiam

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy w mniej więcej każdej aptece w Krakowie kupię ovitrelle? Zapomniałam, zrobiłam trochę zamieszanie wokół siebie u lekarza i na rejestracji i z tego wszystkiego zapomniałam.....

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy w mniej więcej każdej aptece w Krakowie kupię ovitrelle? Zapomniałam, zrobiłam trochę zamieszanie wokół siebie u lekarza i na rejestracji i z tego wszystkiego zapomniałam.....
Kupowałam w pasażu Ruczaj w aptece. Sprawdź na stronie doz na kalwaryjskiej czy nie mają a najlepiej zadzwoń tam;). Mają czynne 24h.

Asia zapodaj fajny przepis na uszka:)...akurat mam czas:)
Aaaa i na genialną panacote jeśli można:D:D:D
Uszka robię tradycyjne i wcale nie fit :p
Dużo maseła, cebulki, grzybów suszonych i mrożonych borowików (od mamusi :D ), do tego obgotowana kiszona (domowa) kapusta, wszystko razem podsmażam i mielę. Wkładam do lodówki i robię uszy dopiero jak zastygnie
A na ciasto mam proporcje takie: 1kg mąki, 2 żółtka, 2 całe jaja, 150g masła i 0,4l dobrze ciepłej, wręcz gorącej wody. omnomnomnom :D
A panna cotta to firmowa tajemnica hihi :p

To jest gorsze niż narkotyk , wciąga gorzej niż myslam , na początku faktycznie było ciężko ale w końcu powedzialam dość ! Ogarnij się kobieto ! Przecież masz dla kogo walczyć no i przede wszystkim masz z kim stanąć do tej walki !!
No i oczywiście nasza kochana @dżoasia mi dużo pomogła , poświęciła mi dużo czasu i przekonała że nie ma sensu się zastanawiać bo to tylko starony czas , który jest bardzo cenny .
Transfer planowany na przełomie styczen /luty :)
Olcia wiedziałam!! Podjęłaś najmadrzejszą decyzje jedteś kobietą czynów i to widać. Dasz radę.

Powitać :)
Jednak będe miała empatyczne dziecko; jak tylko zaczęłam się martwić, że nie rzygam, to dzisiejszy poranek spędziłam nad kibelkiem... nie martw się mamo ;)
Pozdrawiam znad swojego niskoindeksowego śniadanka (chleb zytni razowy ze swiezym szpinakiem i jajecznicą) :)
Aż siè cieszę z tego twojego rzygania.

reklama
Do góry