reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja tez was czytam :) KOMEDIA :) dzoasia bedzie glaskac biedrone da jej czekolade z barku a tej bedzie za malo i zje dzoasie na co ozis powie a nie mowilam :) wezmie bron i wystrzela wszystkie bo przeciez robi patent, ale najpierw sie podrapie po nosie bo zaplacze, a jak placze to ja nos szczypie jakie nie placze to juz bedzie miala cela :) Kto jej da pozwolenie na bron :) a dzoasia wielka dama bo ma jakis bagaz doswiadczen i zachowuje sie jak lekarz :) no coraz lepiej sie was czyta. normalnie R szuka Z.
??????

reklama
Witam,
dla Was jestem nowa, ale byłam na forum 2014 póżniej na ciężarówkach... U nas problem z nasieniem M w 2014 podeszliśmy do procedury IVF Kraków Artvimed wczesniej byłam na wizycie w Parens, ale jakoś nie przekonali mnie i wybrałam Artvimed. Wyprodukowałam 12 jajeczek z czego 8 sie zapłodniło, ale tylko 4 przetrwały. Pierwszy transfer dwóch 5 dniowych blastkek i 7dpt beta 14 w pażdzierniku 2014 spełniło sie moje marzenie i na świat przyszedł moj mały wielki cud
W 2017 postanowiliśmy wrócić po ostatnie dwa mrozaki nie stety nie chciały z nami zostać. Obecnoe jestem w 10 dniu stymulacji jitro podgladanie i pewnie decyzja kiedy punkcja. Za wszystkie trzymam kciuki
Mam dziś 8 dzień stymulacji i też jutro wizytę!! W 6 dniu stymulacji lekarz powiedział, ze punkcja byc może w poniedziałek takze chyba prawie równo idziemy

Hej dziewczyny :) @dżoasia @Dgd @redferrari @annemarie @Justin87 @sksk @ilmenau @motylek24 @Olk@24 @sunrisea @Gotart @chlopkers @Sol @Pat1980ka i pozostałe wspaniałe koleżanki :) Proszę Was o fachową poradę. Dzisiaj trzeci dzień stymulacji, długi protokół, a mnie dopadło przeziębienie. Czy to może mieć wpływ na ilość i jakość komórek? Czy coś powinnam zrobić? Będę wdzięczna za Wasze rady :biggrin2:
Zupa cebulowa lub rosół, gorące mleko z miodem, herbata z cytryną i pod kołdrę... póki nie ma temperatury wysokiej jest ok!

Mam dziś 8 dzień stymulacji i też jutro wizytę!! W 6 dniu stymulacji lekarz powiedział, ze punkcja byc może w poniedziałek takze chyba prawie równo idziemy
To jedziemy na jednym wózku.... ja miałam we wtorek podglądanie, ale jajka były małe ok 10mm więc jutro sie okaże czy cos podrosło. Trzymam kciuki za Ciebie!

Witam,
dla Was jestem nowa, ale byłam na forum 2014 póżniej na ciężarówkach... U nas problem z nasieniem M w 2014 podeszliśmy do procedury IVF Kraków Artvimed wczesniej byłam na wizycie w Parens, ale jakoś nie przekonali mnie i wybrałam Artvimed. Wyprodukowałam 12 jajeczek z czego 8 sie zapłodniło, ale tylko 4 przetrwały. Pierwszy transfer dwóch 5 dniowych blastkek i 7dpt beta 14 w pażdzierniku 2014 spełniło sie moje marzenie i na świat przyszedł moj mały wielki cud
W 2017 postanowiliśmy wrócić po ostatnie dwa mrozaki nie stety nie chciały z nami zostać. Obecnoe jestem w 10 dniu stymulacji jitro podgladanie i pewnie decyzja kiedy punkcja. Za wszystkie trzymam kciuki
@majka201 Witamy ponownie w gronie staraczek ;) Ja też dopiero zaczynam stymulację, to mój trzeci dzień i drugie podejście . Za pierwszym razem pobrano 9 komórek , zapłodnione 7 z czego zostało 1 blastka i dwie komórki . Miałam dwa transfery z betą 2,2 i 0,1. Nie poddaję się i walczę dalej o moje małe szczęście. Ty już wiesz ile radości daje mała różowa pupka i wierzę, że uda się tym razem czego z całego ❤️ Ci życzę. Trzymam kciuki za Ciebie, za nas ✊✊✊✊

Słońce masz długi protokół i sam początek, to narazie spokojnie. Jeśli to lekkie przeziębienie, to powinno być bez wpływu. Nie wiem tylko jakie leki możesz teraz przyjmować. O to podpytaj w klinice. Najważniejsze żebyś nie miała wysokiej temp. i infekcji bakteryjnej, co by się wiązało z antybiotykoterapią. Dbaj o siebie i jak możesz, to zostań w domku pod kołderką parę dni. Tak jak ja ;) Powodzenia w stymulacji!
@Dgd dziękuję kochana i Ty również smarkatku wyleż to choróbsko :)

Czy któraś może wie, czy zabiegi kwasami u kosmetyczki mogą być robione jak jest beta pozytywna, kurcze jestem dzisiaj umówiona do kosmetyczki i nie wiem czy nie odwołać

reklama
Czy któraś może wie, czy zabiegi kwasami u kosmetyczki mogą być robione jak jest beta pozytywna, kurcze jestem dzisiaj umówiona do kosmetyczki i nie wiem czy nie odwołać
ja chciałam sobie zrobić maskę złuszczającą na stopy kwasami taką domową i mi pani w aptece odradziła - myślę, że u kosmetyczki bym też nie ryzykowała - ale ja z tych dydek- co dmuchają na zimne...

Do góry