reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny :) @dżoasia @Dgd @redferrari @annemarie @Justin87 @sksk @ilmenau @motylek24 @Olk@24 @sunrisea @Gotart @chlopkers @Sol @Pat1980ka i pozostałe wspaniałe koleżanki :) Proszę Was o fachową poradę. Dzisiaj trzeci dzień stymulacji, długi protokół, a mnie dopadło przeziębienie. Czy to może mieć wpływ na ilość i jakość komórek? Czy coś powinnam zrobić? Będę wdzięczna za Wasze rady :biggrin2:
Moim skromnym zdaniem;)do poki nie bedziesz miec 40 stopni goraczki i brac agresywnych antybiotykow to nie.

reklama
Część dziewczyny, trochę was dziś podczytuje, bo chyba wpadnę na stałe [emoji1]

W następnym roku, a to właściwie za chwilę mam w planach dołączyć do staraczek [emoji123] Już nie mogę się doczekać, a jednocześnie boję się, że będzie trudno mi to wszystko pogodzić. [emoji85]

Drogie Panie, życzę miłego dnia i dużo siły! [emoji8] Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona [emoji4]

Witam,
dla Was jestem nowa, ale byłam na forum 2014 póżniej na ciężarówkach... U nas problem z nasieniem M w 2014 podeszliśmy do procedury IVF Kraków Artvimed wczesniej byłam na wizycie w Parens, ale jakoś nie przekonali mnie i wybrałam Artvimed. Wyprodukowałam 12 jajeczek z czego 8 sie zapłodniło, ale tylko 4 przetrwały. Pierwszy transfer dwóch 5 dniowych blastkek i 7dpt beta 14 w pażdzierniku 2014 spełniło sie moje marzenie i na świat przyszedł moj mały wielki cud
W 2017 postanowiliśmy wrócić po ostatnie dwa mrozaki nie stety nie chciały z nami zostać. Obecnoe jestem w 10 dniu stymulacji jitro podgladanie i pewnie decyzja kiedy punkcja. Za wszystkie trzymam kciuki

Hej dziewczyny :) @dżoasia @Dgd @redferrari @annemarie @Justin87 @sksk @ilmenau @motylek24 @Olk@24 @sunrisea @Gotart @chlopkers @Sol @Pat1980ka i pozostałe wspaniałe koleżanki :) Proszę Was o fachową poradę. Dzisiaj trzeci dzień stymulacji, długi protokół, a mnie dopadło przeziębienie. Czy to może mieć wpływ na ilość i jakość komórek? Czy coś powinnam zrobić? Będę wdzięczna za Wasze rady :biggrin2:
Słońce masz długi protokół i sam początek, to narazie spokojnie. Jeśli to lekkie przeziębienie, to powinno być bez wpływu. Nie wiem tylko jakie leki możesz teraz przyjmować. O to podpytaj w klinice. Najważniejsze żebyś nie miała wysokiej temp. i infekcji bakteryjnej, co by się wiązało z antybiotykoterapią. Dbaj o siebie i jak możesz, to zostań w domku pod kołderką parę dni. Tak jak ja ;) Powodzenia w stymulacji!

Witam,
dla Was jestem nowa, ale byłam na forum 2014 póżniej na ciężarówkach... U nas problem z nasieniem M w 2014 podeszliśmy do procedury IVF Kraków Artvimed wczesniej byłam na wizycie w Parens, ale jakoś nie przekonali mnie i wybrałam Artvimed. Wyprodukowałam 12 jajeczek z czego 8 sie zapłodniło, ale tylko 4 przetrwały. Pierwszy transfer dwóch 5 dniowych blastkek i 7dpt beta 14 w pażdzierniku 2014 spełniło sie moje marzenie i na świat przyszedł moj mały wielki cud
W 2017 postanowiliśmy wrócić po ostatnie dwa mrozaki nie stety nie chciały z nami zostać. Obecnoe jestem w 10 dniu stymulacji jitro podgladanie i pewnie decyzja kiedy punkcja. Za wszystkie trzymam kciuki
Mega kciuki za udaną stymulację! Koniecznie dawaj znać;)

reklama
Do góry