PrivMa moze ktos email do dr Paśnika??
reklama
Dziewczyny doradzcie mi. Jestesmy z mezem przed ivf dopiero w lutym ma byc stymulacja bo maz bierze jeszcze tabsy na prolaktyne, testosteron i cos jeszcze. U meza wyszla ologoozospermia. Wiadomo swieta sie zblizaja wiec i % na stole beda. Rodzina nie wie o naszych problemach wiec ciezko bedzie im przegadac ze nie pijemy. A nie pijemy % bo wiadomi ze to wplywa na jakość nasienia, a ja nie pije by moze zwiekszyc szanse(tak sobie sama powiedzialam). Powiedzcie mi co zrobić? Sadze ze mi 1-2 lampki wina nie zaszkodza a pewnie jak nie jedna z was pisaly zwiekszy krazenie krwi. Ale
Ja też Artvimed dr Chrostowski?Hej. Ja lecze się w Artvimed. Jestem po pierwszym transferze i beta rośnie wizyta 19.12 i wtedy coś więcej powiem. A Ty też Artvimed ?
Właśnie o tym pomyślałam, kwasy odwołane,Ja bym tego nie robila przede wszystkim na zmiany hormonalne w organizmie. Nie wiadomo hak skora zareaguje na kwas w tym momencie, moga ci wyjsc jakies plamy.
Moim zdaniem z mężem tak samo nic w nadmiarze nie zaszkodzi.PowodzeniaDziewczyny doradzcie mi. Jestesmy z mezem przed ivf dopiero w lutym ma byc stymulacja bo maz bierze jeszcze tabsy na prolaktyne, testosteron i cos jeszcze. U meza wyszla ologoozospermia. Wiadomo swieta sie zblizaja wiec i % na stole beda. Rodzina nie wie o naszych problemach wiec ciezko bedzie im przegadac ze nie pijemy. A nie pijemy % bo wiadomi ze to wplywa na jakość nasienia, a ja nie pije by moze zwiekszyc szanse(tak sobie sama powiedzialam). Powiedzcie mi co zrobić? Sadze ze mi 1-2 lampki wina nie zaszkodza a pewnie jak nie jedna z was pisaly zwiekszy krazenie krwi. Ale jak z mezem???
Niestety nie pomogę, bo nieKochana no niestety może , ale nie musi wszytsko zależy jakie to przeziębienie jest, ja polecam dużo witaminy C i herbatę z imbirem i najlepiej się skontaktować z lekarzem prowadzącym żeby on też wiedział co i jak
Niestety nie pomogę, bo nie mam pojęcia. Ale na pewno któraś z dziewczyn coś podpowie. A ja dużo zdrówka życzęHej dziewczyny @dżoasia @Dgd @redferrari @annemarie @Justin87 @sksk @ilmenau @motylek24 @Olk@24 @sunrisea @Gotart @chlopkers @Sol @Pat1980ka i pozostałe wspaniałe koleżanki Proszę Was o fachową poradę. Dzisiaj trzeci dzień stymulacji, długi protokół, a mnie dopadło przeziębienie. Czy to może mieć wpływ na ilość i jakość komórek? Czy coś powinnam zrobić? Będę wdzięczna za Wasze rady
Hej ja też z kliniki Vitrolive tylko ja u dr.Budzinskiej, i jeszcze innych dziewczyn z forum też z vitro.PowodzonkaTrafiłam z polecenia do dr Ciepieli do Szczecina
Wierze w jego możliwości i nasza siłę o walkę o maleństwo
To dopiero moje początki bo czekam na wyniki genetyczne ale wiem jak bardzo mało czasu mamy wiec ruszyliśmy ze wszystkim z kopyta i jak dobrze pójdzie to w lutym pierwszy transfer
Ja bym odwołała. Ja po becie nawet na farbowanie włosów nie poszłam. W święta będę jak szogun z odrostami, ale trudnoCzy któraś może wie, czy zabiegi kwasami u kosmetyczki mogą być robione jak jest beta pozytywna, kurcze jestem dzisiaj umówiona do kosmetyczki i nie wiem czy nie odwołać
Wiadomo, wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Chociaż mój M tak się zawziął, że już dobrych parę miesięcy nie tyka żadnego alkoholu. Od dłuższego czasu też ćwiczy i schudł z 13 kg. Też mieliśmy różne akcje z alkoholem na imprezach. Bo oczywiście u nas w Polsce, to nie wystarczy powiedzieć "nie dziękuję". Każdy ma Cię wtedy za wariata i dopytuje... Pomimo tego my się jakoś bardzo nie tłumaczyliśmy, tylko mąż mówił, że narazie nie pije, bo się odchudza i raczej nie było dalszej dyskusji Później już się każdy przyzwyczaił. A dodam, że wcześniej nie odmawiał, a wręcz należał do grupy tych, co po kieliszku mówią do innych: "co, z nami się nie napijesz?"Dziewczyny doradzcie mi. Jestesmy z mezem przed ivf dopiero w lutym ma byc stymulacja bo maz bierze jeszcze tabsy na prolaktyne, testosteron i cos jeszcze. U meza wyszla ologoozospermia. Wiadomo swieta sie zblizaja wiec i % na stole beda. Rodzina nie wie o naszych problemach wiec ciezko bedzie im przegadac ze nie pijemy. A nie pijemy % bo wiadomi ze to wplywa na jakość nasienia, a ja nie pije by moze zwiekszyc szanse(tak sobie sama powiedzialam). Powiedzcie mi co zrobić? Sadze ze mi 1-2 lampki wina nie zaszkodza a pewnie jak nie jedna z was pisaly zwiekszy krazenie krwi. Ale jak z mezem???
annemarie
Fanka BB :)
Silaczki, najlepiej zglos sie do Justyny prowadzacej kalendarz. Sama sie tam nie dostaniesz i jej nie znajdziesz.Jak nazywa się grupa na fb ?
Kokoszka33
Aktywna w BB
Ja też dr Chrostowski. Czekam na bete.Hej. Ja lecze się w Artvimed. Jestem po pierwszym transferze i beta rośnie wizyta 19.12 i wtedy coś więcej powiem. A Ty też Artvimed ?
reklama
Ja myślę betę zrobić dopiero, hmm..Łącze sie z Tobą w bólu, też mam 7dpt i w sumie żadnych większych objawów.. ale nie brałam nospy ani nic innego.. obawiam się tej bety za 2 dni
w środę albo w czwartek. Nigdy nie robiłam przed 14stym dpt bety. Co bierzesz za leki?
Podziel się: