reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak
Ja krzywa robilam juz bardzo dawno temu, biore metformine, tez powinnam powtorzyc i zobaczyc moze cos sie polepszylo:) no skoro ruszyla a wczesniej nic a nic to mysle ze szczescie jest juz blisko:) gdzie robilas cytokiny i ana? Nie wazny jest dzien cyklu przy tych badaniach prawda?
Tak, można je zrobić w dowolnym dniu cyklu. Ja robiłam na miejscu u Pasnika w Łodzi.

Dziewczyny ja również dolaczylam do grupy parę tygodni temu i z cala pewnością moge stwierdzić ze dla mnie to forum to wielkie wsparcie psychiczne i "medyczne". O wielu informacjach nie mialam zielonego pojcia, nawet w internecie nie znalazlam wielu informacji na temat ivf itd. Sam lekarz gdy gi pytalam o refundacje lekow to powiedzial ze nie ma, a dzieki wam dowiedzialam sie ze jest taka mozliwosc. To dzieki waszym poradom jestesmy w stanie zaoszczędzić niepotrzebnie wydane pieniadze na rozne badania ktore wcale moga nie przyniesc zadnego wyjaśnienia sytuacji w ktorej dana osoba sie znajduje. Dziękuję ze jestescie! :-*

Witamy serdecznie :)
Napisz coś o sobie :)
Gdzie się leczysz ?
Trafiłam z polecenia do dr Ciepieli do Szczecina
Wierze w jego możliwości i nasza siłę o walkę o maleństwo
To dopiero moje początki bo czekam na wyniki genetyczne ale wiem jak bardzo mało czasu mamy wiec ruszyliśmy ze wszystkim z kopyta i jak dobrze pójdzie to w lutym pierwszy transfer

Spoko, postaram się jeszcze poinkubować chłopaków. :D Jestem zeschizowana, bo jakby nie patrzeć bliźniaki, to jest ciąża większego ryzyka, poza tym jak słyszę od gina, że on się cieszy, że dotrwałam już do tego etapu i jest ok, to tak jakby robi mi się nieco słabo. Później przerzucę bebzola na Ciebie. ;) Akurat w lutym zapewne zacznie u Ciebie rosnąć jak na drożdżach. :D
Kochana bo na tym etapie cokolwiek by sie nie dzialo dzieci sa juz uratowane❤️Dlatego lekarz tak mowi, jestes juz po tej bezpiecznej stronie.Czekam na bebzona od lutego❤️

reklama
Do góry