reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak
Ja krzywa robilam juz bardzo dawno temu, biore metformine, tez powinnam powtorzyc i zobaczyc moze cos sie polepszylo:) no skoro ruszyla a wczesniej nic a nic to mysle ze szczescie jest juz blisko:) gdzie robilas cytokiny i ana? Nie wazny jest dzien cyklu przy tych badaniach prawda?
Tak, można je zrobić w dowolnym dniu cyklu. Ja robiłam na miejscu u Pasnika w Łodzi.

Dziewczyny ja również dolaczylam do grupy parę tygodni temu i z cala pewnością moge stwierdzić ze dla mnie to forum to wielkie wsparcie psychiczne i "medyczne". O wielu informacjach nie mialam zielonego pojcia, nawet w internecie nie znalazlam wielu informacji na temat ivf itd. Sam lekarz gdy gi pytalam o refundacje lekow to powiedzial ze nie ma, a dzieki wam dowiedzialam sie ze jest taka mozliwosc. To dzieki waszym poradom jestesmy w stanie zaoszczędzić niepotrzebnie wydane pieniadze na rozne badania ktore wcale moga nie przyniesc zadnego wyjaśnienia sytuacji w ktorej dana osoba sie znajduje. Dziękuję ze jestescie! :-*

Witamy serdecznie :)
Napisz coś o sobie :)
Gdzie się leczysz ?
Trafiłam z polecenia do dr Ciepieli do Szczecina
Wierze w jego możliwości i nasza siłę o walkę o maleństwo
To dopiero moje początki bo czekam na wyniki genetyczne ale wiem jak bardzo mało czasu mamy wiec ruszyliśmy ze wszystkim z kopyta i jak dobrze pójdzie to w lutym pierwszy transfer

Spoko, postaram się jeszcze poinkubować chłopaków. :D Jestem zeschizowana, bo jakby nie patrzeć bliźniaki, to jest ciąża większego ryzyka, poza tym jak słyszę od gina, że on się cieszy, że dotrwałam już do tego etapu i jest ok, to tak jakby robi mi się nieco słabo. Później przerzucę bebzola na Ciebie. ;) Akurat w lutym zapewne zacznie u Ciebie rosnąć jak na drożdżach. :D
Kochana bo na tym etapie cokolwiek by sie nie dzialo dzieci sa juz uratowane❤️Dlatego lekarz tak mowi, jestes juz po tej bezpiecznej stronie.Czekam na bebzona od lutego❤️

reklama
Do góry