Odnosząc się jeszcze do całej sytuacji na forum - takiego wsparcia i tylu informacji nie dostałam nigdzie, ani w klinice ani od żadnego z lekarzy, którzy wcześniej mnie leczyli. Powiem nawet, że pewnie bez rad dziewczyn dalej walczylabym z niepłodnością idiotyczna, bo nikt by mi nie powiedział, że problem może być w immunologii. Chodzimy do różnych klinik, mamy opinie wielu różnych lekarzy i wymieniamy się informacjami i radami. Pomagamy sobie z metodami robienia zastrzyków, żeby były jak najmniej bolesne ale co najwazniejsze jesteśmy wsparciem psychicznym dla siebie. Każda z nas ma bagaż doświadczeń i negatywnych emocji, ale nie powinniśmy ich zrzucac na innych i na podstawie jednego lub dwóch zartobliwych postów o jedzeniu oceniać nikogo.
Tym bardziej dziwią mnie oceny dziewczyn zza krzaków, które nie uczestniczą w dyskusji, nie udzielają wsparcia a jak raz na pół roku pojawia się trudna sytuacja to doleja oliwy do ognia. Naprawdę nie o to w tym chodzi!
Chcecie dołączyć, zapraszamy, nasze forum jest otwarte ale przestrzegam zasad - nie obrażamy się, nie oceniamy tylko wspieramy i pomagamy. Jak ktos chce trollowac to proszę iść gdzie indziej, jest wiele miejsc w internecie gdzie ludzie lubią obrzucać się błotem.
Wszystkim wspaniałym babeczkom z tego forum życzę miłego dnia!
Ja się męczę właśnie na krzywej cukrowej - wypicie tego to była masakra ale zakładam, że jak już utrzymała to w żołądku przez 30 minut to już wytrzymam