reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witaj kochana u nas poszlo sprawnie, wizyta przed sama @, stymulacja, 12dc podglad jajec, 14dc punkcja, 18 dc transfer. Dzis jest 3dpt i czekam.. Trzymam za Ciebie kciuki i powodzenia

Dziewczyny iludniowy zarodek mialyscie podany? Ja mialam 5 dniowy i planuje bete 7dpt czy ma to sens, jak ma cos wyjsc to wyjdzie? Zaczynam swirowac bo dzis juz nic nie czuje, zadnego bolu, ciągnięcia czy klucia. Za was moce kciukasy
teoretycznie 7dpt beta powinna być już dwucyfrowa - ale jak by nie była, to są też leniuszki z różowymi pupciami, które wtedy miały jeszcze jednocyfrową, a już biegają po świecie :) Beta w 7dpt to emocjonalna huśtawka czasem coś powie, czasem nic - pytanie czy jesteś na nią gotowa? Ja byłam i nie żałuję, ale każdy z nas jest inny :)

reklama
Witaj kochana u nas poszlo sprawnie, wizyta przed sama @, stymulacja, 12dc podglad jajec, 14dc punkcja, 18 dc transfer. Dzis jest 3dpt i czekam.. Trzymam za Ciebie kciuki i powodzenia

Kasiula01 najgorsze ze teraz lekarz kazał brać mi dhea , pic ziółka a okres nie nadchodzi .... czy leki mogą go rozregulowac ? Brzuch nadęty a znajomi pytają czy to ciąża ?
A takie pytania bolą....
Trzymam kciuki by za kilka dni beta wyszła u Ciebie pozytywnie

Dziewczyny iludniowy zarodek mialyscie podany? Ja mialam 5 dniowy i planuje bete 7dpt czy ma to sens, jak ma cos wyjsc to wyjdzie? Zaczynam swirowac bo dzis juz nic nie czuje, zadnego bolu, ciągnięcia czy klucia. Za was moce kciukasy
Ja miałam 4-dniowy i mam zrobić bete w 9 dniu, wydaje mi się że powinno Ci już coś pokazać

@Marzycielka7 ja jak bylam na wizycie to tez za 2 dni mialam miec okres (zazwyczaj mam regularnie 30 dni) a tu jak na zlosc spoznila mi sie @ o 7 dni! Az do innego gina musialam pojsc sprawdzic czy wszystko ok, bo tak sie stresowalam. Stres robi swoje, niby sie o tym nie mysli ale jednak siedzi to w nas.. Takze na spokojnie :*

Witamy na forum.
Ja miałam 5 dniowy i 8dpt była beta ok 200.
Pozdrawiam i trzymam kciuki ;)

Onieśmielasz tą swoją piękną beta :)

Kochane nasze czerwone autko - przecież to było już dawno temu. ;))) pierwsza betę ta później poroniona tez miałam wysoka.

Myśle ze to wszystko zależy od organizmu.
Jedna stratuje od 50 inna od 300 a inna od 200. Ważne żeby to uświadomić bo mamy kilka negujących na dniach żeby od razu nie panikowała jak będzie mniej niż 100. ;)))

Miłego dnia!

Kochane nasze czerwone autko - przecież to było już dawno temu. ;))) pierwsza betę ta później poroniona tez miałam wysoka.

Myśle ze to wszystko zależy od organizmu.
Jedna stratuje od 50 inna od 300 a inna od 200. Ważne żeby to uświadomić bo mamy kilka negujących na dniach żeby od razu nie panikowała jak będzie mniej niż 100. ;)))

Miłego dnia!
Oczywiście masz rację :) minusem tej Twojej bety są niestety objęcia toaletowe - których Ci bardzo współczuje... oby jak najszybciej przeszły... a dzidzi się pięknie rozwijało... a za rok umówimy się na spacer po ZOO z wózeczkami :)

Czytając forum i patrząc na historie każdej z Was muszę powiedziec ze podziwiam Wasza siłę, wytrwałość i determinację ....
Bardzo bym chciała by to wszystko nie siedziało tak w głowie ale się nie da dlatego wpadłam tu by się nie podłamać bo wiem że nie jestem jedyna w takiej sytuacji a wręcz jest nas coraz więcej
Ale siła jest w nas!!!!

reklama
Czytając forum i patrząc na historie każdej z Was muszę powiedziec ze podziwiam Wasza siłę, wytrwałość i determinację ....
Bardzo bym chciała by to wszystko nie siedziało tak w głowie ale się nie da dlatego wpadłam tu by się nie podłamać bo wiem że nie jestem jedyna w takiej sytuacji a wręcz jest nas coraz więcej
Ale siła jest w nas!!!!
Witamy serdecznie :)
Napisz coś o sobie :)
Gdzie się leczysz ?

Do góry