Dzien dobry. Postanowilam sie ujawnic, Pisze ze jestem nowa chociaz czytam was od dwoch lat. Postanowilam sie dzisiaj ujawnic, ale tylko dlatego ze
@Ozis doprowadzila mnie do szewskiej pasji. Ale !!! Rozumiem ja. Leczylam sie w tej samej klinice u tege samego lekarza. Obecnie jestem w 6 miesiacy blizniczej ciazy. Jestem po 8 !!!!!!! ciażach biochemicznych. Własnie za sprawa tej kliniki. Po wywalczeniu u siebie stanu depresyjnego typu, przestalam chodzic i niedwlad lewej reki, zmienilam klinike.Po pierwszej stymulacji ciaza. Mialam extra wyniki i niedrozne jajowody. w poprzedniej klinice nabawilam sie bakterii, z ktorymi walcze do dzisiaj. Przeszlam przez immunospupresje i inne takie : Z tego co wiem obecnie byla klinika prowadzi sprawe sadowa doc P-wi. Nie dziwie sie Oziś. Mialam piekne dwie stymulacje i 8 pieknych blastocyst. Tez wierzylam lekarzowi przeciez on wie najlepiej. Leczyl studiowal to i uwdzie za granica
teoria tylko jedna wadliwe zarodki. 8 ? Po badaniach kariotypow, kirow i innych
Bylo mi ciezko sie z nimi rozstac, bylam tam z polecenia. Smieszne ? Wozilam mu jaja swojskie alkohol za 500 zl, wedline swojskie. Teraz mam ochote go obrzucic tymi jajami, najlepiej zbukami
mialam wielka cierpliwość. Nigdy nawet nie dali zlecenie zeby zbadac TSH !!! Podczas stymulacji mialam jedno badanie estriadolu, a o prolaktynie po transferze nawet mowy nie bylo. Koszty wieksze niz w renomowanej klinice w W-wie.Kiedś weszlam na statystyki klinik i
Owszem G-ta ma duzo urodzeń ale i tez najwiecej nie transferow kotre nie przyniosly sukcesu. Doslownie w 1000 ach
Nie chce siać spiskowych teorii ale jeste zywym przykladem, gdzie udalo sie za pierwszym razem po zmianie kliniki. Pomysleć ze to bylo takie proste
Rejestracja hehe kiedys maialam speiecie z pania w okularach ktora robila mi wielkie pretensje ze za 7 razem nie ma ze mna meza przy transferze ktory dzien wczesniej podpisal wszystkie zgody. No kurcze ktos musi zarabiac na te 10 tysiecy. Jedna wielka masakra. Wracajaz mien klinike. Moja teoria- oni nie do konca wiedza co robia - eksperymentuja, niestety naszym kosztem. Szkoda ze Ozis pękla i nagadala ale troche w tym racji jest. Co do metforminy na wstepie mi kazali zbadac IO w obecnej klinice. W porzedniej wydalam okolo 100 tysi i nic.mzonki bo implantacja byla akonczylo sie wielką trałmom. Uwielbialam was czytac ale Dżoasia slabo oj slabiutko
Bedroneczka jedz sobie hamy ale badaj poziom cukru. Oziś hmmm tez bardzo slabo. potrzebujesz naprawy. Zawiodlam sie na Was dziewczyny. Pewnie bylybyscie swietnymi kumpelami.