reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lotinda - zdecydowanie powinnaś odstawić tabletki. Mi one zatrzymywały okres właśnie. Ale na wszelki wypadek skontaktuj się jeszcze ze swoim lekarzem.

Byłam w klinice i wszytsko jest ok. Te plamienia są tak jakby przez ta hiperstymulacje ponieważ te pęcherzyki/ torbiele pękaja i stąd krew czy jakoś tak ale mam kontynuowac luteine i duphaston

reklama
Marcysiowa a ile dokładnie potrzebujesz tabletek ? bo mam 2 niepełne opakowania a ja też dopiero w poniedziałek mogę po receptę iść, ale mogę się podzielić jeśli wystarczy i wysłać dziś wieczorem tylko daj znać ile i ja sprawdze.

Marcysiowa jak Ci się nie uda załatwić to się nie martw, dowiozę Ci moją paczkę :-)

Misia uważaj na siebie, odpoczywaj a ja trzymam kciuki, będzie good :tak::tak::tak::tak:

Misia, jak zaczelam czytac poczatek Twojego postu ,ze jestes na patologi bo krwawials o malo zawalo nie dostalam. Ufffffffffffffff Dbaj o siebie i Twoj najwiekrzy skarb.

Cześc dziewczyny. od poniedzialku wróciłam do pracy i nie mam szans nadążyć za wami ale i tak nieustajaco myslę o każdej stumulującej się, przed punkcjami, transferami, w trakcie badan, testujacej i podglądającej trzymam kciuki i odstawiam codziennie tańce;-). strasznie dużo się tu dzieje:happy:.
Retiolandia , super postawa:tak: tak trzymaj i na pewno sie uda osiągnac cel.

Misia
dbajcie o siebie. tzrymam kciuki żebyscie szybko wrócili do domku:happy:
Alegoria, Różyczka gratulacje:-).

Witam nowe kolezanki:-).

U mnie na razie nic sie nie dzieje. brzuch pobolewa od czasu do czasu, trochę mnie mdli:sorry2: ale nie narzekam. czekam niecierpliwie na środową wizytę i cały czas wierzę że wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Marcysiowa a ile dokładnie potrzebujesz tabletek ? bo mam 2 niepełne opakowania a ja też dopiero w poniedziałek mogę po receptę iść, ale mogę się podzielić jeśli wystarczy i wysłać dziś wieczorem tylko daj znać ile i ja sprawdze.

Do wizyty potrzebne mi góra 2 opakowania, mogą być nie pełne.

Marcysiowa jak Ci się nie uda załatwić to się nie martw, dowiozę Ci moją paczkę :-)

Kochana mogłabyś to dla mnie zrobić? Będę Ci bardzo wdzięczna. 2 opakowania będą wystarczające.

Do góry