reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Alegoria gratuluję
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Alegoria, ale super wiadomość! Gartuluję:-)
Misia1974
Pozdrowienia z ... Patologii ciąży. Dziś w nocy wstałam siusiu i zobaczyłam czerwoną toaletę. W ciągu pięciu minut dojechaliśmy do szpitala. Było tyle krwi, że myślałam, że już po wszystkim. Na szczęście doktór nie znalazł już świeżej krwi, a na usg pokazał się pęcherzyk 1,58 mm. Beta 12000, a tydzień temu było 1200. Lekarze mówią, że jest dobrze, bo nie mam bóli. Leżę i czekam na wynik bety w sobotę., który potwierdzi, czy maluch się rozwija. Trzymajcie więc kciuki. Nie krwawię już na szczęście. Ale przyszedł ordynator i powiedział, że nie wrócę już do pracy. A ja wczoraj z uwagi na ciążę zainwestowałam w nowy samochód "tzw. latający dywan", żeby malucha komfortowo wozić na rozprawy. Przejechałam się nim.... do szpitala.
Trzymajcie proszę za nas kciuki do soboty.
Trzymajcie proszę za nas kciuki do soboty.
Kinga_1
Kinga nie martw się, wszystko będzie dobrze
to ja na poniedziałek mam zaplanowane trzymanie kciuków o 8:30 :-)
kobietki - ja z prośbą, wspomóżcie moją koleżankę głosikami, można trzy dziennie:
BebiKlub, Bebiko - Galeria
wielkie dzięki :-)
Dzięki gotadora ))... załatwiłam sobie już wolne do wtorku jak na razie, a potem się zobaczy co dalej.
reklama
Kinga_1
właśnie nie odstawiłam, biore duphaston 3x1 oraz luteine 3x2
Lotinda - zdecydowanie powinnaś odstawić tabletki. Mi one zatrzymywały okres właśnie. Ale na wszelki wypadek skontaktuj się jeszcze ze swoim lekarzem.
Podziel się: