reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Babeczki ma któraś na zbyciu jedno pudełko luteiny dowcipnej które dotrze do mnie do poniedziałku? Zabraknie mi do wizyty a u lekarza nikt nie odbiera.

Pozdrowienia z ... Patologii ciąży. Dziś w nocy wstałam siusiu i zobaczyłam czerwoną toaletę. W ciągu pięciu minut dojechaliśmy do szpitala. Było tyle krwi, że myślałam, że już po wszystkim. Na szczęście doktór nie znalazł już świeżej krwi, a na usg pokazał się pęcherzyk 1,58 mm. Beta 12000, a tydzień temu było 1200. Lekarze mówią, że jest dobrze, bo nie mam bóli. Leżę i czekam na wynik bety w sobotę., który potwierdzi, czy maluch się rozwija. Trzymajcie więc kciuki. Nie krwawię już na szczęście. Ale przyszedł ordynator i powiedział, że nie wrócę już do pracy. A ja wczoraj z uwagi na ciążę zainwestowałam w nowy samochód "tzw. latający dywan", żeby malucha komfortowo wozić na rozprawy. Przejechałam się nim.... do szpitala.
Trzymajcie proszę za nas kciuki do soboty.

Alegoria gratuluje!!!
Misia 1974 3mam kciuki!!

my w ta sobotę jedziemy na wizytę do Bociana, (jestem już stymulowana)
dowiemy się co dalej..
a 26 listopada jedziemy już do Białegostoku na punkcje i transferek ;-)

Misia trzymaj się dzielnie. Leż i się relaksuj. Wierzę w ciebie. Jak beta rośnie to wszystko w porządku.

Sznurki gratuluje wyznaczonego terminu - super macie datę, mojego męża urodzinki :-)

Kinga nie martw się, wszystko będzie dobrze :tak:

to ja na poniedziałek mam zaplanowane trzymanie kciuków o 8:30 :-)

kobietki - ja z prośbą, wspomóżcie moją koleżankę głosikami, można trzy dziennie:

BebiKlub, Bebiko - Galeria

wielkie dzięki :-)

Dzięki gotadora :)))... załatwiłam sobie już wolne do wtorku jak na razie, a potem się zobaczy co dalej.

reklama
Do góry