No u nas już końcówka. Za 2 tygodnie myślę, że dowiem się kiedy cesarka. Także na razie nie mam pojęcia czy nastawiac się na nowy rok czy jeszcze w tym się spotkamyAle wy chyba już bliżej rozpakowania co? pewnie jesteście z daleka inaczej by się mogły na placu zabaw bawić Alusie dwie
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Co tam u Was płeć juz znacie? [emoji848] [emoji3590]Super wieści. Teraz Klusek, był Mieciu chyba masz jakiś przeciucia co do płci?
NadziejaJest
Niestety nie zrobie zmieniaja sprzet czy cos i dopiero za kilka tygodni wroci to do normy moze jeszcze gdzies mozna?@NadziejaJest - subpopulacje zrobisz też w invicta i są tez w nich komórki nk
Sol
Hej Adunnia. My znamy. U nas będzie chlopakCo tam u Was płeć juz znacie? [emoji848] [emoji3590]
18tc
Jeszcze troszkę i się uspokoje x
Sol
Oh Kochana no mnie jest ciężko to napięcie wytrzymać a Ty jesteś nie zła, że tak dajesz rade! Jeszcze tylko 20 tygodniSonografer w pewnym momencie pod koniec skanu powiedzial she ale oni tak czasem sie odnosza jak sie nie zna plci. Mnie sie wydaje, ze jednak Mietka bedzie nie Mieciu
Laurka2019
Dziewczyny mam pytanko:
*Czy cytokiny i pai-1 robi sie w konkretnym dniu cyklu?czy w Krakowie to tylko Prokocim je robi?
*Czy któraś z Was wspomagała sie ziolami w czasie stymulacji?
*Czy cytokiny i pai-1 robi sie w konkretnym dniu cyklu?czy w Krakowie to tylko Prokocim je robi?
dżoasia
Nie pisałaś nam o tym czy ja coś przeoczyłam??? hmmmm a może to już moja skleroza ...Hej Adunnia. My znamy. U nas będzie chlopak
18tc
Jeszcze troszkę i się uspokoje x
Sol
No Asia, no co Ty kochana???Nie pisałaś nam o tym czy ja coś przeoczyłam??? hmmmm a może to już moja skleroza ...
Encyklopedio i CBA w jednym.. Pisałam nawet fotki wklejalam i klejnoty oglądałaś.
Chyba jesteś przemęczona kochana.
dżoasia
cytokiny zrobisz też np w synevo (ale odsyłają i tak do apc do Łodzi) i nie są zależne od dc, jeśli chodzi o pai to nie pomogęDziewczyny mam pytanko:
zielska żadnego nie stosowałam
reklama
Sol
Sssurykatka jak u Ciebie. Uspokoiło się?Przy 3 dniowym zarodki polecam beta hcg z krwi ww 11 dniu po transferze. Będzie już wiadomo co i jak. Testy sikane oszukują, nie polecam.
Podziel się: