sssurykatka
Fanka BB :)
Przy 3 dniowym zarodki polecam beta hcg z krwi ww 11 dniu po transferze. Będzie już wiadomo co i jak. Testy sikane oszukują, nie polecam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez w styczniu mam miec histeroskopie po niej bede sie stymulować i w lutym podchodzęJa miałam w lutym, a w marcu transfer, i teraz biega po domu roczna córeczka nie wiem czy histeroskopia coś pomogła ale może co jest u was problemem? I kiedy masz histeroskopia?
Hej.Dziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?
Trzymam kciuki ja też coraz częściej myślę o rodzeństwie, niestety nie mamy mrozakow i musimy wszystko od nowa, po nowym roku myślę że coś zaczniemy działać co u was jest problemem? I dlaczego histeroskopia?ja tez w styczniu mam miec histeroskopie po niej bede sie stymulować i w lutym podchodzę
Super wieści. Teraz Klusek, był Mieciu chyba masz jakiś przeciucia co do płci?Kochane, u nas dzis po polowkowych. Klusek wyglada dobrze, wszystko jest w porzadku. Ulozyl sie tak jakby mial zrobic zaraz fikolka do tego nogi jakos akrobatycznie powywijal, ze ciezko bylo twarz sprawdzic wiec nameczylismy sie zeby go obudzic . Z komentarzy to dizdius ma duzy bruszek, odpowieadajacy ciazy starszej o 2 tygodnie wiec jakis tluscioszek nam rosnie, a mnoe oskarzono, ze duzo czekolady jem . Nadal wytrwalismy w postanowieniu, ze nie dowiadujemy sie jaka plec, ale kusilo.
Problemem jest wszystko ale w tym przypadku chodzi o endometrioze. Mam jeden nieudany transferJa miałam w lutym, a w marcu transfer, i teraz biega po domu roczna córeczka nie wiem czy histeroskopia coś pomogła ale może co jest u was problemem? I kiedy masz histeroskopia?
Wstrętne bezpodstawne oskarżenia!!!! Niedobrzy ludzie oskarżyciele!! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Super ze wszystko dobrze ))
Super wieści. Teraz Klusek, był Mieciu chyba masz jakiś przeciucia co do płci?
dziękuję za odpowiedź pójdę na l4 odpocznę sobie a nie jak za 1 razem
Ja miałam. Musiałam odczekać cykl i transfer (udany) Też mam endometrioze 1 stopniaDziewczyny któras z Was miala histeroskopie przed transferem? Jak szybko po niej był transfer? Czy coś Wam pomogła?