Biedroneczka83
Fanka BB :)
pierwszy
Ferrari jak to Ferrari - pierwsza klasa )))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pierwszy
Kobietki Kochane. Możecie mi powiedzieć co jeść a czego unikać po transferze ? Może niech się wypowiedza osoby, które coś dzialaly w tym temacie i transfer zakończył się sukcesem.
Jutro mam transfer i już się stresujące tym ...
Jadłam normalnie (dodałam tylko plaster ananasa codziennie) miałam ochotę na pizzę to pozarłam ją jedyne co to mnie po transferze odrzuciło od kawy ,wstałam i w ogóle nie miałam na nią ochoty,ale wtedy mnie męczyły mega mdłości (po lekach) tak jak @Biedroneczka83 pisze,ten dzień i ten zarodek.Kobietki Kochane. Możecie mi powiedzieć co jeść a czego unikać po transferze ? Może niech się wypowiedza osoby, które coś dzialaly w tym temacie i transfer zakończył się sukcesem.
Jutro mam transfer i już się stresujące tym ...
Jadłam normalnie (dodałam tylko plaster ananasa codziennie) miałam ochotę na pizzę to pozarłam ją jedyne co to mnie po transferze odrzuciło od kawy ,wstałam i w ogóle nie miałam na nią ochoty,ale wtedy mnie męczyły mega mdłości (po lekach) tak jak @Biedroneczka83 pisze,ten dzień i ten zarodek.
Kochana jak się ma udać to się uda trzymammocno
Ja rozmawiałam z lekarzem, dzień przed punkcją moga już dac L4. Po transferze też na dwa tygodnie, jeśli praca jest fizyczna i stresująca. Lepiej dmuchać na zimne. Jest jasno powiedziane po transferze oszczędzający tryb życia, więc fizyczna praca odpada :-)po transwerze mieliście l4 ? ciekawe czy lekarz po punkcji albo po transwerze dał na te 2 tygodnie do wyniku
Moja praca dużo ruchów wymaga i czasem musze dźwigać do tego stres w jakości pracuje
je już mleczko mamy,Dziewczynki co słychać u Oliwki? Gosia coś pisała na fb?