reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dziękuję za informację:) Chyba lekarz z Bociana wie co robić. To teraz znowu czekanie i stres... Wykończyc się mozna. Jak Wy to ogarnialyscie... Ściskam:biggrin2:

Cozza kochana - kupuj jutro ze mną poradnik medytacyjny. Inaczej się chyba nie da. [emoji4][emoji4][emoji4]
Myśle ze lekarze wiedza co robić biorąc pod uwagę nasze wyniki historie i inne. Każda z nas jest inna i lekarze biora to pod uwagę.
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
ja teraz byłam na długim protokole miałam 12 pęcherzyków z czego tylko 2 komórki jedna sie zaplodnila druga padła teraz musze na nowo sie stymulować muszę odczekać 3 miesiące między czasie mam zrobic badanie kariotyp ja i mój mąż
teraz lekarz mówił że zmieni mi leki i ze pójdę krótkim protokołem w lutym będę podchodzić

Cozza kochana - kupuj jutro ze mną poradnik medytacyjny. Inaczej się chyba nie da. [emoji4][emoji4][emoji4]
Myśle ze lekarze wiedza co robić biorąc pod uwagę nasze wyniki historie i inne. Każda z nas jest inna i lekarze biora to pod uwagę.
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
czekanie jest najgorsze i ta mysl czy sie udało czy kolejna porażka oj kobietki ile musimy przejść żeby w końcu byc szczęśliwa

Kurcia , smutno ze tak sie to skonczylo:(z drugiej strony nareszcie koniec tej emocjonalneh hustawki. Nie boj sie szpitala, tez wyladowalam z jajem. I tak jak ta cala sytuacja jest dramatyczna i smutna wierze ze wyjdzie po wszystkim sloneczko i nareszcie bedzie wszystko tak jak byc powinno. Trzymaj sie kochana❤️❤️❤️

ja teraz byłam na długim protokole miałam 12 pęcherzyków z czego tylko 2 komórki jedna sie zaplodnila druga padła teraz musze na nowo sie stymulować muszę odczekać 3 miesiące między czasie mam zrobic badanie kariotyp ja i mój mąż

Oj bidaczku.....Ale powiem Ci na pocieszenie, ze moja pierwsza stymulacja była ch%#%#*, a z drugiej miałam trochę zarodków bo lekarz zmienił leki.Myśle też, ze zarówno jak na implementacje tak i na stymulacje trzeba trafić z dniem. ;)) ja też już trochę starsza wiec wiek tez u mnie nie pomaga.
Ściskam i się nie podawaj - wiem ze to obciążenie psychiczne finansowe i fizyczne ale malutkimi kroczkami do celu. [emoji4][emoji4]

PS
Napisała ze pierwsza się zapłodniła a druga padła. To co z ta pierwsza?

Oj bidaczku.....Ale powiem Ci na pocieszenie, ze moja pierwsza stymulacja była ch%#%#*, a z drugiej miałam trochę zarodków bo lekarz zmienił leki.Myśle też, ze zarówno jak na implementacje tak i na stymulacje trzeba trafić z dniem. ;)) ja też już trochę starsza wiec wiek tez u mnie nie pomaga.
Ściskam i się nie podawaj - wiem ze to obciążenie psychiczne finansowe i fizyczne ale malutkimi kroczkami do celu. [emoji4][emoji4]

PS
Napisała ze pierwsza się zapłodniła a druga padła. To co z ta pierwsza?

reklama
Kurcia , smutno ze tak sie to skonczylo:(z drugiej strony nareszcie koniec tej emocjonalneh hustawki. Nie boj sie szpitala, tez wyladowalam z jajem. I tak jak ta cala sytuacja jest dramatyczna i smutna wierze ze wyjdzie po wszystkim sloneczko i nareszcie bedzie wszystko tak jak byc powinno. Trzymaj sie kochana[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Anna Maria dobrze gada! [emoji4][emoji4]
Pozdrowienia Mamuska!!!! [emoji7][emoji4]

Do góry