reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
WItam KOchane Moje KObitki ;)

pelna nadziei
, Kciuki juz zaciskam , mocno, mocno &&&&&&&&&& Twoja ciaza jest szczegolnym cudem natury i pozwala wierzyc,ze cuda naprawde sie zdarzaj. :-) Twoje malenstwo jest silne i zobaczysz,ze wrocisz z wizyty pelna szczescia.

Retiolandia, czekam na super db wiadomosci o Twojej Kluseczce ;-)

Rozyczka, o Tobie tez mysle i czkam na pozytywne info :tak:

Mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam.

MILEGO DNIA!!!!

Wiedzialam,ze o kims zapomnialam ;-)

Benle, powodzenia!!!! Duzo sily i energi!!! Trzymaj sie!!!

Lawendowy
, powodzenia na rozmowie i wypytaj sie wszystko koniecznie. Jestem ciekawa co lekarz powie.

Miłego dnia!!! I oby był lepszy od tych poprzednich.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_1906516.jpg

reklama
Roxi, Magdalena bardzo mi przykro kochane że to jednak jeszcze nie teraz, ale pamiętajcie że i dla was przyjdzie ten wspaniały czas kiedy odbierzecie wysoką betkę :tak: Tylko trochę cierpliwości :-)
Lawendowy cieszę się że stanęłaś tak szybko na nogi i masz już plan :-) Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytkę &&&&
Benle niewiarygodne jak ludzie potrafią być bezduszni! :no: Mam nadzieje że nie straciłaś pracy przez to że starasz się o maluszka? Bo takie historie też słyszałam ... Ale nie pozwól żeby to przeszkodziło w przyjęciu Twoich maluszków do brzuszka, podejdż do tego na spokojnie. Powodzenia na dzisiejszej wizycie!!
Oczekujaca na cud witaj na forum! trzymam kciuki żeby maluszki zostały z mamusią :-)
Różyczka, Pelna nadziei trzymam kciuki na pierwsze usg, na pewno wszystko będzie dobrze :-)
Retiolandia kochana denerwuje się przed Twoją dzisiejszą wizytą jakbym sama ją miała mieć, ale ja dopiero jutro idę:tak: Jestem przekonana że maluszek jest na swoim miejscu i serduszko mocno bije, nie ma innej możliwości :-)

Do góry