reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czesc dziewczyny.Czy mozna dolaczyc? Czekam na @ i zaczynam wyciszanie. Jestem na dlugim protokole,lecze sie w novum,mam 26lat a od 5lat staramy sie o malenstwo,brak droznosci po stronie lewego jajowodu i pechowo owulacja praktycznie tylko po lewej stronie. na pewno bede miala kilka pytan bo jestem zielona w tym temacie.pozdr.

reklama
A czy wiecie kiedy mozna przystapic do transferu mrozaczkow po poronieniu? Poronilam w 13 stym tyg.lekarz powiedzial mi przez telefon,ze juz moge przystapic do transferu czyli w drugim cyklu po poronieniu mam zaczac brac horomony.Boje sie ze to za wczesnie, co o tym myslicie?

Kinga, daj znac jak jutro po wizycie, oby komorki dobrze rosly i zebys miala juz ustalony termin punkcji, wiem jak to jest niby tylko kontrola ale i tak stresujaca, duzo watpliwosci, czy komorki fobrze rosna itd. Pozdrawiam

KATE tak sa refundowane,ale kiedy bylam na wizycie u GP dowiedzialam sie,ze jestem za mloda,bo refundacja obejmuje kobiety od 30 roku zycia.

Lotinda a kiedy powinnas miec @? Byc moze,ze to juz paskuda przyszla bo nie widze innego wytlumaczenia.

Kate ja co prawda mialam ciaze biochemiczna , musialam odpoczac jeden cykl i moglam przystapic do dziela juz w nastepnym. Czytalam,ze lepiej nie czekac, tylko szybko dzialac , bo skoro organizm raz zaskoczyl sa duze szanse na kolejene powodzenie :tak:

Romka, witaj na naszym pokladzie ;-)

reklama
Hej dziewczyny! Jak tam????
Retiolandia, Pełna_nadziei??? Jak wizyty??? Piszcie bo umieram z ciekawości!!!
Benele - a jak u Ciebie? Trzymam kciuki za rozmowę! Nie daj im się!

Ja po 17 mam wizytę dopiero więc wieczorem napiszę....
Zrobiłam dzisiaj hcg - 25dpt - pow.30tyś :-):-):-) czyli wszystko wygląda chyba ok :) Tak próbuje zinterpretować wynik - czy bliźniaki czy nie....ale nie wiem...na wizytę poczekać muszę.... nogami przebieram z niecierpliwości :)

Do góry