Czesc dziewczyny.Czy mozna dolaczyc? Czekam na @ i zaczynam wyciszanie. Jestem na dlugim protokole,lecze sie w novum,mam 26lat a od 5lat staramy sie o malenstwo,brak droznosci po stronie lewego jajowodu i pechowo owulacja praktycznie tylko po lewej stronie. na pewno bede miala kilka pytan bo jestem zielona w tym temacie.pozdr.
reklama
Lotinda
Fanka BB :)
miałam mieć transfer w sobotę ale mam hiperke i niestety transfer był odwołany.
A czy wiecie kiedy mozna przystapic do transferu mrozaczkow po poronieniu? Poronilam w 13 stym tyg.lekarz powiedzial mi przez telefon,ze juz moge przystapic do transferu czyli w drugim cyklu po poronieniu mam zaczac brac horomony.Boje sie ze to za wczesnie, co o tym myslicie?
Lotinda
Kate ja też poroniłam z tym, że w 7 tygodniu i miałam tylko cykl przerwy i kolejną IUI
Lotinda a kiedy powinnas miec @? Byc moze,ze to juz paskuda przyszla bo nie widze innego wytlumaczenia.
Kate ja co prawda mialam ciaze biochemiczna , musialam odpoczac jeden cykl i moglam przystapic do dziela juz w nastepnym. Czytalam,ze lepiej nie czekac, tylko szybko dzialac , bo skoro organizm raz zaskoczyl sa duze szanse na kolejene powodzenie
Romka, witaj na naszym pokladzie ;-)
Kate ja co prawda mialam ciaze biochemiczna , musialam odpoczac jeden cykl i moglam przystapic do dziela juz w nastepnym. Czytalam,ze lepiej nie czekac, tylko szybko dzialac , bo skoro organizm raz zaskoczyl sa duze szanse na kolejene powodzenie
Romka, witaj na naszym pokladzie ;-)
reklama
Różyczka82
Hej dziewczyny! Jak tam????
Retiolandia, Pełna_nadziei??? Jak wizyty??? Piszcie bo umieram z ciekawości!!!
Benele - a jak u Ciebie? Trzymam kciuki za rozmowę! Nie daj im się!
Ja po 17 mam wizytę dopiero więc wieczorem napiszę....
Zrobiłam dzisiaj hcg - 25dpt - pow.30tyś :-):-):-) czyli wszystko wygląda chyba ok Tak próbuje zinterpretować wynik - czy bliźniaki czy nie....ale nie wiem...na wizytę poczekać muszę.... nogami przebieram z niecierpliwości
Retiolandia, Pełna_nadziei??? Jak wizyty??? Piszcie bo umieram z ciekawości!!!
Benele - a jak u Ciebie? Trzymam kciuki za rozmowę! Nie daj im się!
Ja po 17 mam wizytę dopiero więc wieczorem napiszę....
Zrobiłam dzisiaj hcg - 25dpt - pow.30tyś :-):-):-) czyli wszystko wygląda chyba ok Tak próbuje zinterpretować wynik - czy bliźniaki czy nie....ale nie wiem...na wizytę poczekać muszę.... nogami przebieram z niecierpliwości
Podziel się: