reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Osz kurde No rzeczywiście poszlałam@Ssurykatka,
robilam Bete tez dokladnie w 25dpt z wynikiem...
14.711
annemarie
Mam nadzieje ze u mnie 2 baby beda, stad ta beta taka leniwaOsz kurde No rzeczywiście poszlałam
Łałałiła!!!Oliwkę caly czas operują. Kciuków nie puszczamy!
Jako zalążek dobrych wiadomości, moja dzisiejsza beta 105780... Progesteron 76. A ja nadal nie mogę w to uwierzyć
sssurykatka
Ja po cichu liczę na parkęMam nadzieje ze u mnie 2 baby beda, stad ta beta taka leniwa
Justin87
@sssurykatka cały czas mnie rozbraja beta twa! Oddaj chociaż pół, na podwójne bliźniaki i tak starczy
@Justin87 kamień z serca, trzeba to uczcić!!!
Koniecznie. Napij się za mnie jakiegoś winka czy czegoś innego dobrego.
Ja piję herbatkę i zaraz idę lulu. Tyle świętowania z mojej strony.
frustratio
Dziewczyny mam problem. Od dziś po punkcji mam brać luteine dopochwowo. Zaaplikowalam ja koło 16.30 i niedawno będąc siku wyleciała ze mnie cała tabletka. Starałam się ja włożyć aplikatorem jak najgłębiej więc nie wiem co robię źle. Zdarzyło się Wam coś takiego?
Aga, u mnie najlepsze bylo to, że w dniu krwotoku (beta rosła normalnie, kilka dni wcześniej był 1 pęcherzyk w macicy) nic nie było widać na usg, jak się okazało że na drugi dzien beta spadła to kazali odstawić leki, byłam pewna że poronienie było samoistne całkowite, a tam za 2 tygodnie jak trafiłam do mojej dr sie okazało, że w macicy są 2 pęcherzyki, z czego jeden ładny, żywy, w którym potem pokazał się "na chwilę" nawet maleńki zarodek (pomimo, że w szpitalu kontrolowali sytuację i każdy widział tylko resztki po poronieniu). Niektóre dziewczyny pewnie pamiętają tą telenowelę Mnie już nic nie zdziwi. Tzn zaskoczy pewnie jeszcze nie jedno, ale już zdziwiona nie będę ;P
O rany, ale miałaś przeżycie.
Dziewczyny mam problem. Od dziś po punkcji mam brać luteine dopochwowo. Zaaplikowalam ja koło 16.30 i niedawno będąc siku wyleciała ze mnie cała tabletka. Starałam się ja włożyć aplikatorem jak najgłębiej więc nie wiem co robię źle. Zdarzyło się Wam coś takiego?
Nie znam tego rodzaju progestetonu ale mój jest w białej otoczce, która później wypływa. Lekarka mnie uspokoila, że to normalne. Progesteron w niej zawarty wjchłania się wcześniej i to jest najważniejsze.
reklama
Podziel się: