reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co to jest??? Tez sie wam tak wyswietla:D:D:D
2597AFF9-9706-469E-A2BA-5AFD2A797CA1.png

Załączniki

• 2597AFF9-9706-469E-A2BA-5AFD2A797CA1.png
    2597AFF9-9706-469E-A2BA-5AFD2A797CA1.png
    243,9 KB · Wyświetleń: 526
Dziewczyny taki mały update ode mnie:) byłam na usg I trymestru i wszystko jest Ok:) maluch ma 5,2 cm i wyglada jak mały człowieczek ❤️ Cudowne uczucie widzieć jak sobie pływa ❤️ Życzę każdej z Was takich widoków! Trzymam kciuki za betujace, transferujące, stymulujące oraz czekające na usg ✊✊✊ ivf się udaje, czasem tylko trzeba więcej cierpliwości!
Ps. Nie umiem wstawić zdjęcia z telefonu :/
Pieknie kochana :) Rosnijcie zdrowo!

Ja tez odetchnelam... chociaz teraz czekam na wartosci watrobowe. Nie wiadomo czy gastoza mi sie nie rozwija, cala skora mnie swedzi.zawsze cos musi byc:oops:
Mam nadzieje, ze to nic powaznego, tak jak mowisz zawsze musza nam cos do pakietudorzucic bo by za spokojnie bylo! Musze o tym poczytac bo nawet nigdy nie slyszalam o tym.

reklama
Do góry