reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny przy okazji sprzątania szafy znalazłam jeszcze kilka leków z okresu starań.Gdyby któraś z Was coś tego potrzebowała,to chętnie wyśle.
Exacyl- 2 opak. Do 08.2020
Metypred 4mg- 3 tabl. Do 07.2020
Progesterone Besins 100mg - 26 tabl do 06.2020
Luteina dopochwowa 100mg + dwa aplikatory- 22tabl do 07.2020
Mam jeszcze sporo strzykawek 1ml z igła z Menopuru.
Zamówienia na Priv [emoji4]

U mnie to był dwa mrożaczki, a u Ciebie? Stymulacje miałam w czerwcu
Ja miałam 2 świeżaki, tyle udało się po stymulacji wyhodować. Ja byłam bezpośrednio po stymulacji, więc dlatego moja lekarka zaleca przerwę min 3 miesiące. Ty skoro miałaś w czerwcu to śmiało możesz brać się za następną:)
Ja prawie mam czas, żeby dojść po wszystkim do siebie psychicznie i żeby porobić badania, żeby nie było powtórki z rozrywki.

Dziewczyny dziś betujące wielkie kciuki za mega wyniki do samego nieba:-) :):-) :) żeby człowiek miał iskierkę nadziei, że kiedyś i jemu się uda8-)8-)

Ja miałam 2 świeżaki, tyle udało się po stymulacji wyhodować. Ja byłam bezpośrednio po stymulacji, więc dlatego moja lekarka zaleca przerwę min 3 miesiące. Ty skoro miałaś w czerwcu to śmiało możesz brać się za następną:)
Ja prawie mam czas, żeby dojść po wszystkim do siebie psychicznie i żeby porobić badania, żeby nie było powtórki z rozrywki.

Dziewczyny dziś betujące wielkie kciuki za mega wyniki do samego nieba:-) :):-) :) żeby człowiek miał iskierkę nadziei, że kiedyś i jemu się uda8-)8-)

Dziękuję kochana :*
Trzymam kciuki za twoją stymulscje :)

Ja się leczę w Katowicach w małej klinice , miałam do tej pory jedną stylamacje , krótki ptrotoko uzyskanych 11 komórek, ja mieszkałam na poludniu , do granicy ze Słowacja mam nie całe 30 km ... Wiec do Warszawy mam w uj... Drogi...
Jeśli mogę zapytać to gdzie konkretnie leczysz się w Katowicach? Bo ja w Invimedzie:)

Też początkowo zastanawiałam się nad Czechami, ale kilka kwestii przezwyciężyło na korzyść Polski:cool2: Bariera językowa - niby podobny język, ale wolę mieć 100% pewność, że rozumiem wszystko, co ktoś do mnie mówi:p:p Koszty leków też sporo wyższe niż u nas:)

Ja w 7dpt poleciałam na betę, a później sobie pomyślałam że do czasu wyniku zrobię sikańca i co ? Nawet jedna kreska mi nie wyszła tak nasikałam;):D
A Ty kiedy będziesz?
Poniedzialek 11dpt,teraz sie boje ze za wcześnie i moja waleczna kruszynka jeszcze sie dobrze nie zadomowiła.
Choc 5dpt cala noc mnie ledzwie bolaly i kosci łonowe,az spac nie moglam,mam nadzieję ze to byl czas kiedy moja kruszynka sie wiercila zeby sie dobrze ułożyc do lipca❤️

Poniedzialek 11dpt,teraz sie boje ze za wcześnie i moja waleczna kruszynka jeszcze sie dobrze nie zadomowiła.
Choc 5dpt cala noc mnie ledzwie bolaly i kosci łonowe,az spac nie moglam,mam nadzieję ze to byl czas kiedy moja kruszynka sie wiercila zeby sie dobrze ułożyc do lipca❤️
Podziwiam za wytrzymałość:-) :) ja nie miałam objawów, było mi tylko niedobrze ale to od leków,noi jakoś tak watpiłam w powodzenie ale mój kropek został ze mną czego życzę również i Tobie:tak:

Dziewczyny taki mały update ode mnie:) byłam na usg I trymestru i wszystko jest Ok:) maluch ma 5,2 cm i wyglada jak mały człowieczek ❤️ Cudowne uczucie widzieć jak sobie pływa ❤️ Życzę każdej z Was takich widoków! Trzymam kciuki za betujace, transferujące, stymulujące oraz czekające na usg ✊✊✊ ivf się udaje, czasem tylko trzeba więcej cierpliwości!
Ps. Nie umiem wstawić zdjęcia z telefonu :/

reklama
Czesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony ❤️

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    765 KB · Wyświetleń: 174
  • image.jpg
    image.jpg
    601,9 KB · Wyświetleń: 164
Do góry