Śliwka12345
Fanka BB :)
Dlatego ja sie wstrzymuje z sikancem,mimo ze dzis to juz7dpt ... Ale kusi
A ty testujesz w przyszłym tygodniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego ja sie wstrzymuje z sikancem,mimo ze dzis to juz7dpt ... Ale kusi
Ja miałam 2 świeżaki, tyle udało się po stymulacji wyhodować. Ja byłam bezpośrednio po stymulacji, więc dlatego moja lekarka zaleca przerwę min 3 miesiące. Ty skoro miałaś w czerwcu to śmiało możesz brać się za następnąU mnie to był dwa mrożaczki, a u Ciebie? Stymulacje miałam w czerwcu
Ja miałam 2 świeżaki, tyle udało się po stymulacji wyhodować. Ja byłam bezpośrednio po stymulacji, więc dlatego moja lekarka zaleca przerwę min 3 miesiące. Ty skoro miałaś w czerwcu to śmiało możesz brać się za następną
Ja prawie mam czas, żeby dojść po wszystkim do siebie psychicznie i żeby porobić badania, żeby nie było powtórki z rozrywki.
Dziewczyny dziś betujące wielkie kciuki za mega wyniki do samego nieba żeby człowiek miał iskierkę nadziei, że kiedyś i jemu się uda
Jeśli mogę zapytać to gdzie konkretnie leczysz się w Katowicach? Bo ja w InvimedzieJa się leczę w Katowicach w małej klinice , miałam do tej pory jedną stylamacje , krótki ptrotoko uzyskanych 11 komórek, ja mieszkałam na poludniu , do granicy ze Słowacja mam nie całe 30 km ... Wiec do Warszawy mam w uj... Drogi...
Poniedzialek 11dpt,teraz sie boje ze za wcześnie i moja waleczna kruszynka jeszcze sie dobrze nie zadomowiła.Ja w 7dpt poleciałam na betę, a później sobie pomyślałam że do czasu wyniku zrobię sikańca i co ? Nawet jedna kreska mi nie wyszła tak nasikałam
A Ty kiedy będziesz?
Podziwiam za wytrzymałość ja nie miałam objawów, było mi tylko niedobrze ale to od leków,noi jakoś tak watpiłam w powodzenie ale mój kropek został ze mną czego życzę również i TobiePoniedzialek 11dpt,teraz sie boje ze za wcześnie i moja waleczna kruszynka jeszcze sie dobrze nie zadomowiła.
Choc 5dpt cala noc mnie ledzwie bolaly i kosci łonowe,az spac nie moglam,mam nadzieję ze to byl czas kiedy moja kruszynka sie wiercila zeby sie dobrze ułożyc do lipca
Wizyta o 13:15. Osiwieję