reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny przy okazji sprzątania szafy znalazłam jeszcze kilka leków z okresu starań.Gdyby któraś z Was coś tego potrzebowała,to chętnie wyśle.
Exacyl- 2 opak. Do 08.2020
Metypred 4mg- 3 tabl. Do 07.2020
Progesterone Besins 100mg - 26 tabl do 06.2020
Luteina dopochwowa 100mg + dwa aplikatory- 22tabl do 07.2020
Mam jeszcze sporo strzykawek 1ml z igła z Menopuru.
Zamówienia na Priv [emoji4]

U mnie to był dwa mrożaczki, a u Ciebie? Stymulacje miałam w czerwcu
Ja miałam 2 świeżaki, tyle udało się po stymulacji wyhodować. Ja byłam bezpośrednio po stymulacji, więc dlatego moja lekarka zaleca przerwę min 3 miesiące. Ty skoro miałaś w czerwcu to śmiało możesz brać się za następną:)
Ja prawie mam czas, żeby dojść po wszystkim do siebie psychicznie i żeby porobić badania, żeby nie było powtórki z rozrywki.

Dziewczyny dziś betujące wielkie kciuki za mega wyniki do samego nieba:-) :):-) :) żeby człowiek miał iskierkę nadziei, że kiedyś i jemu się uda8-)8-)

Ja miałam 2 świeżaki, tyle udało się po stymulacji wyhodować. Ja byłam bezpośrednio po stymulacji, więc dlatego moja lekarka zaleca przerwę min 3 miesiące. Ty skoro miałaś w czerwcu to śmiało możesz brać się za następną:)
Ja prawie mam czas, żeby dojść po wszystkim do siebie psychicznie i żeby porobić badania, żeby nie było powtórki z rozrywki.

Dziewczyny dziś betujące wielkie kciuki za mega wyniki do samego nieba:-) :):-) :) żeby człowiek miał iskierkę nadziei, że kiedyś i jemu się uda8-)8-)

Dziękuję kochana :*
Trzymam kciuki za twoją stymulscje :)

Ja się leczę w Katowicach w małej klinice , miałam do tej pory jedną stylamacje , krótki ptrotoko uzyskanych 11 komórek, ja mieszkałam na poludniu , do granicy ze Słowacja mam nie całe 30 km ... Wiec do Warszawy mam w uj... Drogi...
Jeśli mogę zapytać to gdzie konkretnie leczysz się w Katowicach? Bo ja w Invimedzie:)

Też początkowo zastanawiałam się nad Czechami, ale kilka kwestii przezwyciężyło na korzyść Polski:cool2: Bariera językowa - niby podobny język, ale wolę mieć 100% pewność, że rozumiem wszystko, co ktoś do mnie mówi:p:p Koszty leków też sporo wyższe niż u nas:)

Ja w 7dpt poleciałam na betę, a później sobie pomyślałam że do czasu wyniku zrobię sikańca i co ? Nawet jedna kreska mi nie wyszła tak nasikałam;):D
A Ty kiedy będziesz?
Poniedzialek 11dpt,teraz sie boje ze za wcześnie i moja waleczna kruszynka jeszcze sie dobrze nie zadomowiła.
Choc 5dpt cala noc mnie ledzwie bolaly i kosci łonowe,az spac nie moglam,mam nadzieję ze to byl czas kiedy moja kruszynka sie wiercila zeby sie dobrze ułożyc do lipca❤️

Poniedzialek 11dpt,teraz sie boje ze za wcześnie i moja waleczna kruszynka jeszcze sie dobrze nie zadomowiła.
Choc 5dpt cala noc mnie ledzwie bolaly i kosci łonowe,az spac nie moglam,mam nadzieję ze to byl czas kiedy moja kruszynka sie wiercila zeby sie dobrze ułożyc do lipca❤️
Podziwiam za wytrzymałość:-) :) ja nie miałam objawów, było mi tylko niedobrze ale to od leków,noi jakoś tak watpiłam w powodzenie ale mój kropek został ze mną czego życzę również i Tobie:tak:

Dziewczyny taki mały update ode mnie:) byłam na usg I trymestru i wszystko jest Ok:) maluch ma 5,2 cm i wyglada jak mały człowieczek ❤️ Cudowne uczucie widzieć jak sobie pływa ❤️ Życzę każdej z Was takich widoków! Trzymam kciuki za betujace, transferujące, stymulujące oraz czekające na usg ✊✊✊ ivf się udaje, czasem tylko trzeba więcej cierpliwości!
Ps. Nie umiem wstawić zdjęcia z telefonu :/

reklama
Czesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony ❤️

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    765 KB · Wyświetleń: 178
  • image.jpg
    image.jpg
    601,9 KB · Wyświetleń: 167
Do góry