reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane Ciocie!
Na razie jest nas dwoje. Tzn są dwa pecherzyki, w jednym ciałko zółte z zarodkiem 3mm i serduszkiem :) To jednak dopiero zalążek, tętna nie mierzyliśmy. Drugi, mniejszy pecherzyk ma tylko ciałko zóltkowe, bez zarodka. Ale jest dość mały, prawdopodobnie później się zaimplantował (w zeszłym tygodniu był tylko jeden pęcherzyk 6 mm).
Mama jest w szoku i jeszcze do niej nie dotarło.
Jej!!!! Bosko!! Tak czułam! Ale mam banana! Podwójne gratulacje❤️❤️

Pięknie:) To już można ciut odetchnąć. Kochana a jak krwiaczek?
@annemarie super Gratki. Jakoś mi to do głowy nie wchodzi, że karta może się odwrócić dla mnie.
Możesz już jednego kciuka puścić :) Potrzymaj jeszcze chwilkę za drugiego kropka :) Kochana, ja nie jestem w stanie jeszcze uwierzyć, nie wiem, kiedy mi to dp głowy wejdzie...

Ssurcia, masz teraz te swoje zasniady groniaste:D:D:Di to dwa naraz:Dwitamy w klubie twinsow:)piekne wiesci. Szczeke z podlogi bedziesz jeszcze ze 3 tyg zbierac zanim uwierzysz. Ja codziennie patrze na wozek dla twinsow i mysle dla kogo takie kombi:D
Dziekuję!!! Masz rację, jestem w szoku, to jest niesamowite i nierealne... avatar aktualny :)

Kochane Ciocie!
Na razie jest nas dwoje. Tzn są dwa pecherzyki, w jednym ciałko zółte z zarodkiem 3mm i serduszkiem :) To jednak dopiero zalążek, tętna nie mierzyliśmy. Drugi, mniejszy pecherzyk ma tylko ciałko zóltkowe, bez zarodka. Ale jest dość mały, prawdopodobnie później się zaimplantował (w zeszłym tygodniu był tylko jeden pęcherzyk 6 mm).

Eh Surykatko, kiedy zaczniesz wierzyć koleżankom z forum?! :p
Gratuluję i mocno ściskam!

A jak tam krwiaczek, wchlonal się?

Jeśli mogę zapytać to gdzie konkretnie leczysz się w Katowicach? Bo ja w Invimedzie:)

Też początkowo zastanawiałam się nad Czechami, ale kilka kwestii przezwyciężyło na korzyść Polski:cool2: Bariera językowa - niby podobny język, ale wolę mieć 100% pewność, że rozumiem wszystko, co ktoś do mnie mówi:p:p Koszty leków też sporo wyższe niż u nas:)
Zięba clinic

reklama
Kochane Ciocie!
Wow, kochana, fantastyczne wiadomości! Baaardzo się cieszę!
Mówiłam, że będą dwa bąbelki ;)

Do góry