Cudne małe dzidziusie ❤❤Czesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony
reklama
Cudowne wieści ❤❤Dziewczyny taki mały update ode mnie byłam na usg I trymestru i wszystko jest Ok maluch ma 5,2 cm i wyglada jak mały człowieczek Cudowne uczucie widzieć jak sobie pływa Życzę każdej z Was takich widoków! Trzymam kciuki za betujace, transferujące, stymulujące oraz czekające na usg ivf się udaje, czasem tylko trzeba więcej cierpliwości!
Ps. Nie umiem wstawić zdjęcia z telefonu :/
sssurykatka
Fanka BB :)
Ale cudownościCzesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony
Cudnie!piękne dzieciaczkiCzesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony
annemarie
Ela , to my tak wielkosciowo leb w leb idziemyu mnie jeden spal, drugi tak fikal ze mogl go zmierzyc, widok rewelacyjnyDziewczyny taki mały update ode mnie byłam na usg I trymestru i wszystko jest Ok maluch ma 5,2 cm i wyglada jak mały człowieczek Cudowne uczucie widzieć jak sobie pływa Życzę każdej z Was takich widoków! Trzymam kciuki za betujace, transferujące, stymulujące oraz czekające na usg ivf się udaje, czasem tylko trzeba więcej cierpliwości!
Ps. Nie umiem wstawić zdjęcia z telefonu :/
redferrari
O matko jakie już wielkie - przecież przed chwilą betowałaś... to jest cud jak skarbusie sobie w nas rosną... Gratuluje jeszcze razCzesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony
sssurykatka
Nic nie mów, emocje sięgają zenitu... jak sobie przypomnę co wygadywałam, że "ten transfer na luzie, bez zbednych nadziei..." to mi się śmiać chceSsurykatka, nie rusze sie z fotela do poki nie napiszesz co i jak? Bozeszszsz jeszcze 15 min
Super kochana❤❤Czesc cioteczki, my tez na podgladaniu dzisiaj bylismy, rosniemy , doktor zadowolony
reklama
Szczescie1986
Dziewczyny mam do was pytanie
Dostałam zaszyfrowanego emaila z novum mogę go otworzyć po wpisaniu najpier hasła , które podawałam przy podpisywaniu dokumentów moje pytanie brzmi jak go otworzyć? Wogole nie otwiera mi strony?
Ktoś coś już takiego miał?
Dostałam zaszyfrowanego emaila z novum mogę go otworzyć po wpisaniu najpier hasła , które podawałam przy podpisywaniu dokumentów moje pytanie brzmi jak go otworzyć? Wogole nie otwiera mi strony?
Ktoś coś już takiego miał?
Załączniki
Podziel się: