Kochana cieszę się że masz plan. Tak z ciekawostki po co się robi kolonoskopie?Dziewczyny jestem po wizycie z nowym lekarzem w nowej klinice u nas w Belgii
Jestem pozytywnie nastawiona
Sprawdził moje dokumenty i dziwił się ,ze nie mam z dwóch klinik kariotypu,ale ze robiłam w Polsce to mu prześle plan jest taki wziasc ostatniego w starej i podejść u nich z następna stymulacja o ile będzie jeszcze trzeba
Żadnych tabletek i co do mojej nadżerki mówi ze nie przeszkadza to w niczym,ale na chłopski rozum jeśli nie musze tego miec i to się zrobiło to po co ma być wiec usune i czekam na odpowiedz z novum
I teraz najwazniejsze
Jednak robią nacinanie otoczki i mi to zaproponował
Dziwił się ze będąc stymulowana 4 raz zmienili mi program i był zaskoczony bo 3 razem miałam super wyniki ,a klinika poprostu traktuje mnie jak chomika doświadczalnego i jego zdaniem powinni iść 3 programem bo najbardziej mi odpowiadały leki bo było widac rezultat
Zbadam ANA , zrobię kolposkopie i idę po dzidzie
reklama
WitajCzesc dziewczyny, przyjmijcie mnie do swojego grona jestem po 1 stymulacji z czego powstalo 4 blastocysty, jeden nieudany kriotransfer za mna wczoraj beta ponizej 1 niestety czekam na miesiaczke, by isc do lekarza i zaczynac przygotowanie do kolejnego transferu. Mam 36 lat, wyniki z mezem mamy dobre stwierdzona nieplodnosc idiopatyczna. Chce jak najszybciej probowac kolejnego podejscia. Pozdrawiam was goraco
Śliwka12345
Fanka BB :)
Hej ja badałam bete u swojego GP ale na wynik czekałam 4 dni!!! Tak więc chyba szkoda Twoich nerwów...ja badałam bo chciałam sprawdzić czy cos się zadzialo. 7dpt robiłam bete i progesteron. Trzymam kciuki
Na betę czekalas 4 dni? Strasznie długo
Mi się udało ale w Częstochowie , wskazaniem do histeroskopi na NFZ była IOCzy komuś udało sie zrobić histeroskopie na NFZ?
W Białymstoku?
Śliwka ja też mieszkam w Irlandii, a tu nie ma laboratorium zeby sobię tak pójść i zrobić,tylko lekarz rodzinny lub szpital ze skierowaniem. Powodzenia trzymam kciukiNa betę czekalas 4 dni? Strasznie długoja idę jutro testować. W sumie jak transfer był w czwartek a jutro beta to też będzie 7dpt
mam nadzieję że coś pokaże
![]()
Śliwka12345
Śliwka ja też mieszkam w Irlandii, a tu nie ma laboratorium zeby sobię tak pójść i zrobić,tylko lekarz rodzinny lub szpital ze skierowaniem. Powodzenia trzymam kciuki
Buedactwa to tyle jeszcze was w niepewności trzymają
ilmenau
Czesc dziewczyny, przyjmijcie mnie do swojego grona jestem po 1 stymulacji z czego powstalo 4 blastocysty, jeden nieudany kriotransfer za mna wczoraj beta ponizej 1 niestety czekam na miesiaczke, by isc do lekarza i zaczynac przygotowanie do kolejnego transferu. Mam 36 lat, wyniki z mezem mamy dobre stwierdzona nieplodnosc idiopatyczna. Chce jak najszybciej probowac kolejnego podejscia. Pozdrawiam was goraco
Hej, witamy w naszym gronie.
U nas też była zdiagnozowana niepłodność idiopatyczna, zalecenie mojej kliniki to próbujemy do skutku. Ja poszukalam innych opcji, wyszło mi hashimoto, dostałam też metformine i najważniejsze pojechałam do immunologa. Z badań immunologii wyszło, że mój organizm odrzuca zarodki, miałam dwa tygodnie leczenia immunosupresyjnego i zaraz w następnym cyklu się udało. Pierwszy raz w życiu miałam pozytywną betę, teraz jest już 19 tydzień
O leczeniu immunologicznym dowiedziałam się właśnie z naszego forum, byłam u naszego cudotworcy doc. Pasnika w Łodzi.
Jakie badania miałaś robione i w jakiej klinice się leczysz?
Laurka2019
Ja betuje 19.11-11dpt i 21.11-13dpt
reklama
ilmenau
Dziewczyny jestem po wizycie z nowym lekarzem w nowej klinice u nas w Belgii
Jestem pozytywnie nastawiona
Sprawdził moje dokumenty i dziwił się ,ze nie mam z dwóch klinik kariotypu,ale ze robiłam w Polsce to mu prześle plan jest taki wziasc ostatniego w starej i podejść u nich z następna stymulacja o ile będzie jeszcze trzeba
Żadnych tabletek i co do mojej nadżerki mówi ze nie przeszkadza to w niczym,ale na chłopski rozum jeśli nie musze tego miec i to się zrobiło to po co ma być wiec usune i czekam na odpowiedz z novum
I teraz najwazniejsze
Jednak robią nacinanie otoczki i mi to zaproponował
Dziwił się ze będąc stymulowana 4 raz zmienili mi program i był zaskoczony bo 3 razem miałam super wyniki ,a klinika poprostu traktuje mnie jak chomika doświadczalnego i jego zdaniem powinni iść 3 programem bo najbardziej mi odpowiadały leki bo było widac rezultat
Zbadam ANA , zrobię kolposkopie i idę po dzidzie
Szczęście, kochana, bardzo się cieszę że jest plan. Nowy lekarz potwierdził to o czym wszystkie myslalysmy, że twoja obecna klinika leci w kulki z tobą i nie mają żadnego planu.
Mocne
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
Kiedy planujesz kolejny transfer?
Podziel się: