reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z małej bety duża i zdrowa córa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Właśnie to dowód na to że niska beta nie świadczy o płci:) Bardzo się cieszę bo w rodzinie męża, tej najbliżej, sami chłopcy. On ma dwóch braci, jego brat dwoch synow itd. Kocham swojego synka ale tym razem z wielką radością przywitam na świecie dziewczynkę.

Dziewczyny jestem po wizycie z nowym lekarzem w nowej klinice u nas w Belgii
Jestem pozytywnie nastawiona
Sprawdził moje dokumenty i dziwił się ,ze nie mam z dwóch klinik kariotypu,ale ze robiłam w Polsce to mu prześle plan jest taki wziasc ostatniego w starej i podejść u nich z następna stymulacja o ile będzie jeszcze trzeba
Żadnych tabletek i co do mojej nadżerki mówi ze nie przeszkadza to w niczym,ale na chłopski rozum jeśli nie musze tego miec i to się zrobiło to po co ma być wiec usune i czekam na odpowiedz z novum
I teraz najwazniejsze
Jednak robią nacinanie otoczki i mi to zaproponował
Dziwił się ze będąc stymulowana 4 raz zmienili mi program i był zaskoczony bo 3 razem miałam super wyniki ,a klinika poprostu traktuje mnie jak chomika doświadczalnego i jego zdaniem powinni iść 3 programem bo najbardziej mi odpowiadały leki bo było widac rezultat
Zbadam ANA , zrobię kolposkopie i idę po dzidzie

reklama
@Śliwka12345Dziękuje ze pytasz,czuje sie dobrze,choc lędźwie mi dzis dokuczają i caly dół jakis obolaly,raz sie ciesze ze są jakies objawy a potem się boje czy one dobre rzeczy zwiastują i tak wkolo Macieju-ciagle cos analizujemy:)
U mnie w Irlandii niestety bez skierowania badan krwi nie zrobi sie dowiedzialam,ale jutro skontaktuje sie z ginekoloszka ktora mi tu dużo pomogła i może cos poradzi:)
Dzis to już 5dpt ❤️
Hej ja badałam bete u swojego GP ale na wynik czekałam 4 dni!!! Tak więc chyba szkoda Twoich nerwów...ja badałam bo chciałam sprawdzić czy cos się zadzialo. 7dpt robiłam bete i progesteron. Trzymam kciuki

Do góry