zaciśnięteKochane, szału nie ma, ale beta rośnie
13 dpt 84 mUl/l
15 dpt 124 mUl/l
Moja lekarz prowadzącą daje szanse i podajemy dziś intralipid
reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
Sikacze to oszukańce moja droga - nie pokazują ciąży a potem ponad 100 we krwi
Idź na bete
Dopiero jutro lekarka kazała iść na betę. Ale jak zwykle musiałam po swojemu zrobić
redferrari
Ale że odpoczywanie to właśnie ciśnienie obniża chyba co? mi się wydaje, że ruch podnosi właśnie - nie mówię, że sport od razu wyczynowy, ale spacerek powolny i nie za długi... nie kumam żeby odpoczywać przy niskim.... kawka pomoże, a może mąż niech Ci nagada i się od razu podniesieDzis seria pytan od miecia czy macie kochane moze jakies sposoby na niskie cisnienie wyszlo mi 85/55 kazali mi odpoczywac wiecej i i wiecej plynow. Moze macie jeszcze jakies rady?
Mieciu85
Ja bym sobie słabą kawkę strzeliła.
Dzieki [emoji173]️Wlasnie tak pomyslalam bo od paru miesiecy na bezkofeinowej jade, czasami sobie robie normalna, ale moze z rana by mi sie przydala 1 slaba.
Biedroneczka83
Dopiero jutro lekarka kazała iść na betę. Ale jak zwykle musiałam po swojemu zrobić
. Jutro będzie ile dni po transferze?
Pisałaś ale nie mogę znalezc
Śliwka12345
7 dni kochana. Jutro będzie ile dni po transferze?
Mieciu85
Ale że odpoczywanie to właśnie ciśnienie obniża chyba co? mi się wydaje, że ruch podnosi właśnie - nie mówię, że sport od razu wyczynowy, ale spacerek powolny i nie za długi... nie kumam żeby odpoczywać przy niskim.... kawka pomoże, a może mąż niech Ci nagada i się od razu podniesie
No wlasnie smialismy sie dzis w pracy, ze szefowa zbyt dlugo na wyjezdzie i mi nie sluzy [emoji23] moze troche odpoczynku, troche spacerkow i kawka. W piatek koncze prace wiec bede miala pole do popisu, bede podzieiac jesien na spacerkach
Biedroneczka83
7 dni kochana
Ale dziewczynki tutaj wstawiają taka tabelkę zawsze ze betę dopiero widać 9dpt przy blastce i 11dpt przy trójce. Dlatego ten test sikancowy mógł wyjść negatuwny
edloteh
A co to znaczy na dniach [emoji23][emoji2960]Właśnie kobity kto tam na dniach betuje bo mi trzeba adrenaliny hahah
reklama
Podziel się: