reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kurkaaaaaa noooo, nie tak to miało być :/ Chociaż szanse minimalne, to wiadomo, że poczekać trzeba. Ja po styczniowym transferze miałam w 6dpt betę 4, więc tak na 100% wiemy, że nic nie wiemy.
Skoro dziewczyny tu piszą, że Cz przyjmuje normalnie (jak tam będę to zrobię dym, bo mnie te baby na infolinii normalnie z równowagi wytrąciły), to idź do niej. Ona ponoć lubi "sprzedawać", więc myślę, że nie będzie problemu z tym, żeby Wam pozlecała jakieś badania. P-A dobrze Ci poprowadziła stymulację, więc ja bym się do niej wbijała na kolejną, najwyżej zapytaj o troszkę mniejsze dawki leków, żeby nie było hiperki teraz.
W Macierzyństwie na pierwszej wizycie mojemu dali całą listę badań i to takich konkretnych, mimo że na zwykłym seminogramie nie ma żadnych zastrzeżeń, więc tym bardziej dziwne, że jak u Was problem z nasieniem to ani w jednej ani w drugiej klinice nie pozlecali Wam dokładniejszych badań.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cz. lubi "sprzedawać" - chyba coś w tym jest, od razu z uwagi na torbiel kazała zrobić test Roma, wysłała mnie do apteki na dół po super zestaw własnej produkcji, a tak a propo, czy któraś z GC używa tych zestawów (leków, suplementów? nawet nie powiedziała co to tak do końca jest). Cz podobno nie oszczędza na badaniach to opinia pacjentki spod gabinetu:)

reklama
Dzien dobry, musze Wam powiedziec ze jest mi przykro... Trzykrotnie prosilam o pomoc, co jeszcze zbadac przed przyjeciem mrozaka... zadna nie odpisala...no nic, szukam pomocy gdzie indziej...
Trzymam kciuki za wszystkie betujace dzis.

Przykro mi!! [emoji53][emoji53][emoji53]Mysmy mieli dwa gownine zarodki i była ciaza bliźniacza tylko poroniłam, a z dwóch niby idealnych biochemi byla.
Tutaj reguły nie ma ;( ;(
Mamy jeszcze dwa i jak gowno z nich wyjdzie to chyba sobie odpuszczę temat bo 3 symulacja to chyba będzie za dużo.
Trzymaj się videło!!! Wiem jak to wkurza. Słyszysz ze masz piekne zarodki a potem gowno z tego wychodzi.... [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Nam zadnych dodatkowych badań nie robili prócz spermy i hormonów i zastanawiam sie czy to już nie czas, żeby zaczac na coś naciskać.
Dzięki Biedronko :*! Ja zacznę naciskać,bo to będzie moja trzecia stymulacja,a powiedzieliśmy sobie,że na czwartej kończymy i zaczynam czuć presję.

Dzien dobry, musze Wam powiedziec ze jest mi przykro... Trzykrotnie prosilam o pomoc, co jeszcze zbadac przed przyjeciem mrozaka... zadna nie odpisala...no nic, szukam pomocy gdzie indziej...
Anetko, ja nie pomogę:( choć bym chciała....nie mam takiego doświadczenia ..

Ja Ci mogę napisać, że nia badam nic oprócz tarczycy. Raczej Ci to nie pomoże, ale żebyś nie czuła się ignorowana ;) I nie idź, gdzie pójdziesz ,)

Anetko ja widziałam Twoje wpisy ale kompletnie nie mam pojęcia, dużo masz przebadane, zabezpieczona byłaś z każdej strony - jedyne co to tak jak ci pisałam, wydaje mi się że transfer był ujowo zrobiony bo za óźno, powinni na moje oko odroczyc. Nigdzie nie idź babo!

dziewczyny...co może być przyczyną że wszystkie pobrane komórki jajowe są niedojrzałe? proszę pomóżcie..
Za szybko skończona stymulacja? Trzeba było przeciągnąć może? A co tam u Ciebie?

reklama
Anetko ja widziałam Twoje wpisy ale kompletnie nie mam pojęcia, dużo masz przebadane, zabezpieczona byłaś z każdej strony - jedyne co to tak jak ci pisałam, wydaje mi się że transfer był ujowo zrobiony bo za óźno, powinni na moje oko odroczyc. Nigdzie nie idź babo!

Za szybko skończona stymulacja? Trzeba było przeciągnąć może? A co tam u Ciebie?
Oj bo ujowy dzien dzis mam i ja!
Poza tym dwa ostatnie transfery bety zerowe...
Widze sie dzis z labella...pamietacie ja? Poplaczemy moze bedzie lepiej...

Do góry