Forget-me-not...
Fanka BB :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za wszystkie ktore tego dzis potrzebuja. Tylko dobrych wiadomosci dziewczyny...
Czekamy razem z Wami
Czekamy razem z Wami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie ma takiej wiedzy to niech się nie wypowiada po prostu. Działaj, nie daj sobie mącić. I mów wkoło jak najmniej, im mniej wiedzą tym są zdrowsi a ty spokojniejsza To kiedy kolejna stymulacja? Czy już działasz z krzaków?No właśnie ja też jestem tego zdania że wszystkie leki które bierzemy pozostawiają po sobie jakiś ślad i nie zostają obojętne dla naszych organizmów... Z reszta mój wujek nie jest ani ginekologiem ani immunogoliem więc też nie ma takiej wiedzy jak wujek Jarek, zastanawia mnie tylko to czemu on się tak obawia tego leku...
Bo tak jak mówisz jest on praktykowany w wielu przypadkach i ludzie żyją i to dobrze... Po prostu zamiast mi w jakiś sposób pomóc to mi jeszcze bardziej namieszał w głowie , czuje się jak bym miała sieczkę zamiast mózgu...
Jak mi się w ogóle ten transfer uda to będzie najśmieszniejsza historia ujowa dieta, obrzydzenie do witamin, na wqrwie itpCześć Dziewczyny. :*
@sssurykatka @Akatombo @Kurcia, za piękne, wysokie bety trzymam mocno kciuki.
Surykatko, masz krwiaka, więc jakieś plamienia mogą się zdarzyć. :*
@JoannaRak Asiu mocne kciuki za betę, mam nadzieję, że maluszki są po prostu leniuszkami. :*
@dżoasia powodzenia dzisiaj i pamiętaj o odpowiedniej diecie.
Miłego dnia!!!
doszczepiam się dzisiaj, nic szczególnego@sssurykatka @Akatombo @Kurcia @JoannaRak Dla uroczyście dziś betujących najszczersze życzenia pięknych bet
@dżoasia - a w czym powodzenia Ci @Justin87 życzy? coś mi umknęło?
Miłego dnia dziewczyny
Mamuśka - proszę tu kropka przeprosić!
Beta będzie piękna - wszystkie w to wierzymy!
Pewnie się gdzieś przy aplikacji drapnęłaś - trzeba skrócić surykacie pazurki
No właśnie ja też jestem tego zdania że wszystkie leki które bierzemy pozostawiają po sobie jakiś ślad i nie zostają obojętne dla naszych organizmów... Z reszta mój wujek nie jest ani ginekologiem ani immunogoliem więc też nie ma takiej wiedzy jak wujek Jarek, zastanawia mnie tylko to czemu on się tak obawia tego leku...
Bo tak jak mówisz jest on praktykowany w wielu przypadkach i ludzie żyją i to dobrze... Po prostu zamiast mi w jakiś sposób pomóc to mi jeszcze bardziej namieszał w głowie , czuje się jak bym miała sieczkę zamiast mózgu...
@Kurcia mega kciuki za wizytę! Wracaj do nas z dobrymi wiadomościami. :*Aniu a wycieczka do warszawy do dr wolskiego androlog z novum podobno mówi prosto z mostu. Chlopkers była w novum z problemem męskim. Czyli to byłaby trzecia stymulacja? Aniu spróbuj w novum u dr Zamory. Może tam dadzą radę.