Gdzie moja biedronka optymistka? Kochana gdyby się nie udało (co oczywiście nie bierzemy pod uwagę) to może trzeba będzie zmienić klinikę? Ja ciągle wierzę że my w następnym roku będziemy śmigać z wózeczkami.Może też warto samemu coś zbadać? Ja dużo badan robiłam na własną rękę żaden lekarz mi nie zlecał i dzięki temu dostałam chociażby heparyne do końca ciąży. Wiem że dobrze się pisze nie będąc w czyjejś skórze ale sama wiesz że ja też trochę przeszłam chociażby z ostatnią stymulacja i gdyby mi się nie udało mój m w życiu nie zgodziły się na kolejną... ale już moja głowa w tym że jednak bym to przekonałaPrzykro mi!! [emoji53][emoji53][emoji53]Mysmy mieli dwa gownine zarodki i była ciaza bliźniacza tylko poroniłam, a z dwóch niby idealnych biochemi byla.
Tutaj reguły nie ma ;( ;(
Mamy jeszcze dwa i jak gowno z nich wyjdzie to chyba sobie odpuszczę temat bo 3 symulacja to chyba będzie za dużo.
Trzymaj się videło!!! Wiem jak to wkurza. Słyszysz ze masz piekne zarodki a potem gowno z tego wychodzi.... [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Nam zadnych dodatkowych badań nie robili prócz spermy i hormonów i zastanawiam sie czy to już nie czas, żeby zaczac na coś naciskać.
Buziaki kochana, nowy rok już za pasem