reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja robie na nfz w klinice , mój prowadzacy jak uslyszal ,ze tam był zadowolony. Ja jeszcze nigdy tam nie byłam zobaczymy :)
a popropo cukru mam srake przed badaniem
U mnie jest totalne pomieszanie. Moja ginekolożka robi też prenatalne tyle że mi się nie chciało 40 km jeździć do szpitala w którym ona pracuje. Wybrałam USG u mnie w mieście, lekarz z certyfikatem. Po prenatalnych moja ginekolożka pyta gdzie mam skierowanie na echo i była niezadowolona że go nie mam. Wskazała mi dwie placówki na nfz. No nic jeszcze badań DNA nie mam a tu już mi wyszukują co tu znaleźć. Wiem, wiem wszystko dla dobra dziecka ale jestem wymęczona diabetolog, endokrynolog, genetyk, ginekolog i w zasadzie nic z tego nie wynika. No nic ponarzekałam i we wtorek fru do lekarzy:)

reklama
Mam wyniki bety <1,2; to 6dpt dwóch blastek,więc już nie mam nadziei,że coś ruszy. Oczywiście leki będę dalej brać i powtórzę betę 10 dpt,ale to dla spokoju sumienia. Dziewczyny kogo w GC polecacie żeby skonsultować nasz przypadek? Mam już dość G., chciałabym kogoś kto nam szczerze powie,czy mamy jakiekolwiek szanse z naszym nasieniem i zleci jakieś badania,np. odkryłam,że nikt nam chromatyny plemnikowej nigdy nie kazał badać.
Niby te blastki ładne były, 4ab, więc nie wiem co się tym razem spier..ło. Myślicie,że mogłabym teraz się stymulować czy trzeba odczekać? Crio np. zrobić później po badaniach...Jak od stycznia zmienię pracę,to nie będę miała szans do stymulacji podejść przez najbliższe miesiące.
Jakby któraś miała termin do Paśnika,to dajcie proszę znać.
Przepraszam za chaotyczną wypowiedź,ale podłamałam się i same wiecie. :(
Aniu a wycieczka do warszawy do dr wolskiego androlog z novum podobno mówi prosto z mostu. Chlopkers była w novum z problemem męskim. Czyli to byłaby trzecia stymulacja? Aniu spróbuj w novum u dr Zamory. Może tam dadzą radę.

U mnie jest totalne pomieszanie. Moja ginekolożka robi też prenatalne tyle że mi się nie chciało 40 km jeździć do szpitala w którym ona pracuje. Wybrałam USG u mnie w mieście, lekarz z certyfikatem. Po prenatalnych moja ginekolożka pyta gdzie mam skierowanie na echo i była niezadowolona że go nie mam. Wskazała mi dwie placówki na nfz. No nic jeszcze badań DNA nie mam a tu już mi wyszukują co tu znaleźć. Wiem, wiem wszystko dla dobra dziecka ale jestem wymęczona diabetolog, endokrynolog, genetyk, ginekolog i w zasadzie nic z tego nie wynika. No nic ponarzekałam i we wtorek fru do lekarzy:)
Co tam duzo ? :o Chyba zabijaja Ci Twój czas bys sie nie nudzila hehe. Ja co miesiac krew +mocz , czasem jakiegos wirusa , prenatalne i styka :D...
Marzy mi sie 4d .. jak moj gin mowi to tylko bajer..

Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie ;)
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Cudowna nasza kruszynka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Mam wyniki bety <1,2; to 6dpt dwóch blastek,więc już nie mam nadziei,że coś ruszy. Oczywiście leki będę dalej brać i powtórzę betę 10 dpt,ale to dla spokoju sumienia. Dziewczyny kogo w GC polecacie żeby skonsultować nasz przypadek? Mam już dość G., chciałabym kogoś kto nam szczerze powie,czy mamy jakiekolwiek szanse z naszym nasieniem i zleci jakieś badania,np. odkryłam,że nikt nam chromatyny plemnikowej nigdy nie kazał badać.
Niby te blastki ładne były, 4ab, więc nie wiem co się tym razem spier..ło. Myślicie,że mogłabym teraz się stymulować czy trzeba odczekać? Crio np. zrobić później po badaniach...Jak od stycznia zmienię pracę,to nie będę miała szans do stymulacji podejść przez najbliższe miesiące.
Jakby któraś miała termin do Paśnika,to dajcie proszę znać.
Przepraszam za chaotyczną wypowiedź,ale podłamałam się i same wiecie. :(

Przykro mi!! [emoji53][emoji53][emoji53]Mysmy mieli dwa gownine zarodki i była ciaza bliźniacza tylko poroniłam, a z dwóch niby idealnych biochemi byla.
Tutaj reguły nie ma ;( ;(
Mamy jeszcze dwa i jak gowno z nich wyjdzie to chyba sobie odpuszczę temat bo 3 symulacja to chyba będzie za dużo.
Trzymaj się videło!!! Wiem jak to wkurza. Słyszysz ze masz piekne zarodki a potem gowno z tego wychodzi.... [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Nam zadnych dodatkowych badań nie robili prócz spermy i hormonów i zastanawiam sie czy to już nie czas, żeby zaczac na coś naciskać.

Przykro mi!! [emoji53][emoji53][emoji53]Mysmy mieli dwa gownine zarodki i była ciaza bliźniacza tylko poroniłam, a z dwóch niby idealnych biochemi byla.
Tutaj reguły nie ma ;( ;(
Mamy jeszcze dwa i jak gowno z nich wyjdzie to chyba sobie odpuszczę temat bo 3 symulacja to chyba będzie za dużo.
Trzymaj się videło!!! Wiem jak to wkurza. Słyszysz ze masz piekne zarodki a potem gowno z tego wychodzi.... [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Nam zadnych dodatkowych badań nie robili prócz spermy i hormonów i zastanawiam sie czy to już nie czas, żeby zaczac na coś naciskać.
po 2 stymulacjach zadnych badan? eh.. my po 1 dostalismy skierowanie do immunologa .. trzeba naciskac.. kurcze :-/

reklama
Do góry