reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, szybkie pytanko mam. Nastawiam się na karmienie piersią, ale butle jakąś muszę mieć. No i pytanie-jaką? Myślałam o avent, ale to tyle rodzajów jest, różne smoczki itd. ze kompletnie nie wiem, która wybrać??! Doradzcie coś, proszę :happy2:

reklama
Ok, czyli spokojnie jeszcze czekam...okresie przyjdźgeneralnie...to ja już siły nie mam dziewczyny....znowu łapie mnie pęcherz:(....byłam dziś rano w szpitalu z nadzieją, że wreszcie uda mi się posiew zrobić zanim furagine wezmę...ale niestety...laboratoria dopiero we wtorek czynne....i co mi da że okres przyjdzie ..że torbiele się wchłonął jak powód ciągłego stanu zapalnego niewyjaśniony:( to się chyba nigdy nie uda..

Tez przez ostatnie 3 miesiące miałam jakieś 2 infekcje chyba cewki albo pęcherza,sama nie wiem. Za pierwszym i drugim razem dało radę furaginą max braną przez 9 dni nad tym zapanować. W piątek jeszcze kolejny raz sprawdzałam mocz a wczoraj zaczęłam brać Clo bo ja podchodzę na naturalnym cyklu,bez takiej normalnej stymulacji.I tez jestem trochę w stresie,żeby znowu jakaś infekcja nie wróciła tak wiec wiem co czujesz :)

Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie ;)
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Witaj Oliwko. Wszystkie tu nieustannie o Tobie myślimy i życzymy Ci duuużo siły i zdrowia i żeby rodzice mogli z Tobą jak najszybciej szczęśliwie wrócić do domu:).
Gosiu gratuluję ślicznej córeczki❤.

Dziewczyny, szybkie pytanko mam. Nastawiam się na karmienie piersią, ale butle jakąś muszę mieć. No i pytanie-jaką? Myślałam o avent, ale to tyle rodzajów jest, różne smoczki itd. ze kompletnie nie wiem, która wybrać??! Doradzcie coś, proszę :happy2:
U nas najlepiej sprawdzil sie avent natural. Mielismy tez dr Browna i w sumie dawal rade, ale corka wolala Aventa.

reklama
Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie ;)
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380

Każdego dnia czekamy na informacje co u Was. Gratuluję pięknego,małego cudu jakim jest Oliwka. Niech szybko rośnie i daje Wam mnóstwo radości.

Do góry