Dziewczyny, szybkie pytanko mam. Nastawiam się na karmienie piersią, ale butle jakąś muszę mieć. No i pytanie-jaką? Myślałam o avent, ale to tyle rodzajów jest, różne smoczki itd. ze kompletnie nie wiem, która wybrać??! Doradzcie coś, proszę
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
W PL po 20 tc każda ciężarną ma krzywą cukrową.
Zapomnij tutaj w uk o takich badaniach, tu zupelne podstawy.
Mieciu85
Będzie pięknie
Bedzie bedzie[emoji110][emoji110] a wczoraj udalo ci sie Kurcia od bety powstrzymac?
Blondasek85
Ok, czyli spokojnie jeszcze czekam...okresie przyjdźgeneralnie...to ja już siły nie mam dziewczyny....znowu łapie mnie pęcherz....byłam dziś rano w szpitalu z nadzieją, że wreszcie uda mi się posiew zrobić zanim furagine wezmę...ale niestety...laboratoria dopiero we wtorek czynne....i co mi da że okres przyjdzie ..że torbiele się wchłonął jak powód ciągłego stanu zapalnego niewyjaśniony to się chyba nigdy nie uda..
Tez przez ostatnie 3 miesiące miałam jakieś 2 infekcje chyba cewki albo pęcherza,sama nie wiem. Za pierwszym i drugim razem dało radę furaginą max braną przez 9 dni nad tym zapanować. W piątek jeszcze kolejny raz sprawdzałam mocz a wczoraj zaczęłam brać Clo bo ja podchodzę na naturalnym cyklu,bez takiej normalnej stymulacji.I tez jestem trochę w stresie,żeby znowu jakaś infekcja nie wróciła tak wiec wiem co czujesz
Witaj Oliwko. Wszystkie tu nieustannie o Tobie myślimy i życzymy Ci duuużo siły i zdrowia i żeby rodzice mogli z Tobą jak najszybciej szczęśliwie wrócić do domu.Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Gosiu gratuluję ślicznej córeczki❤.
nieagatka
U nas najlepiej sprawdzil sie avent natural. Mielismy tez dr Browna i w sumie dawal rade, ale corka wolala Aventa.Dziewczyny, szybkie pytanko mam. Nastawiam się na karmienie piersią, ale butle jakąś muszę mieć. No i pytanie-jaką? Myślałam o avent, ale to tyle rodzajów jest, różne smoczki itd. ze kompletnie nie wiem, która wybrać??! Doradzcie coś, proszę
sssurykatka
@Blondasek85 super, czyli wracasz do gry?
Blondasek85
@Blondasek85 super, czyli wracasz do gry?
No tak,zaczęłam od wczoraj z Clo i co drugi dzień mam tez Menopur 75 tym razem.Zobaczymy czy to będzie ten czas czy jednak jeszcze nie,staram się nie nastawiać na nic jak narazie
reklama
Oczekiwanie2017
Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Każdego dnia czekamy na informacje co u Was. Gratuluję pięknego,małego cudu jakim jest Oliwka. Niech szybko rośnie i daje Wam mnóstwo radości.
Podziel się: