reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bycie pacjentka Lewego polega na tym ze prowadzi Cie on do transferu i jezeli chcesz zeby on go wykonal dodatkowo placi sie 4stowy. Jezeli transfer sie udal raczyl mnie przyjmowac na wizyty ciazowe. Jak nie to przed crio juz nie mialam do niego wstepu bo jest nas za duzo. Po nieudanym crio moglam wrocic do niego na kolejna stymulacje. Pisze z przekasem bo zla jestem na niego...

Kilka lat temu znajomi naprawiali coś w domu tego profesora Waszego - 2 hektary rondo na terenie osobny pałac osobny dom gospodarczy i takie tam..... także tak ;)

@Biedroneczka83 @Iskra_82 opowiadajcie co u Was [emoji173]

Cześć Zylwia - nie wiem co wiesz. Ja jestem już po drugiej stymulacji zakończonej hospoitjalizacją, bo niestety hiperka się zadomowiła, co jest częste przy PCO. Niestety pierwszy transfer dwóch mrożonek biochemiczny. Mam jeszcze bliźniaki w zamrażalce i po świętach będę transferować. Mam niby schudnąć, ale mi to w ogóle nie idzie. ;) pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuje za pamięć. ;))))
Miłego weekendu! ;)

Zylwia gdzies mi mignelo twoje pytanie...

konczymy czy jeszcze w trakcie ( jak kto lubi) 11 tydz z blizniakami.[emoji173]️[emoji173]️Ostatnia opcja ktorej sie spodziewalam:)jakos to bedzie:D

Uwielbiam historie Anny Marii. ;)))
Fajowo fajowa niespodziewana opcja. [emoji173]️[emoji173]️
Wszystkim nam takich niespodziewanej życzę. ;)))

Sa jakieś nowe wiesci od Gosi??

Nie wypowiadam się w tym temacie i nie zaglądam na FB- mnie ta historia za bardzo poruszyła.... ;(((( dziewczynki są cudowne ale będąc tu jakiś czas bardzo personalnie podchodzi się do Was (nie myślałam ze tak wirtualny świat może przenikać ten normalny, może dlatego ze nigdy nie byłam
na randce z netu itp)..... nie rozumiem tego popieprzonego świata - czemu ta biologia nie może być zerojedynkowa ;(((( nawet nie wiem czy ta historia wyzwoliła we mnie więcej wściekłości czy smutku......
najważniejsze ze jest dobrze i będzie dobrze i Oliwka wychodzi na prosta, co nie zmienia faktu ze... achhh szkoda gadac. ;(

Zylwia gdzies mi mignelo twoje pytanie...

konczymy czy jeszcze w trakcie ( jak kto lubi) 11 tydz z blizniakami.❤️❤️Ostatnia opcja ktorej sie spodziewalam:)jakos to bedzie:D
z blizniakami??????? Serio ?? Wow kochana super bardzoooo bardzopo sie ciesze ! Bralas 2blastki czy jak ? :D bo az ciekawa jestem :D cudownie ❤❤❤❤

Cześć Zylwia - nie wiem co wiesz. Ja jestem już po drugiej stymulacji zakończonej hospoitjalizacją, bo niestety hiperka się zadomowiła, co jest częste przy PCO. Niestety pierwszy transfer dwóch mrożonek biochemiczny. Mam jeszcze bliźniaki w zamrażalce i po świętach będę transferować. Mam niby schudnąć, ale mi to w ogóle nie idzie. ;) pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuje za pamięć. ;))))
Miłego weekendu! ;)
Mimo, że sie nie udzielałam bo Mała pochłonęła większość czasu to myślałam o Was wszystkich i caly czas kibicuje :* ❤

reklama
Do góry