reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak czytam o ciechocinku to mam straszne nerwy. Zeby sue nie okazalo tak ze otworza jeszcze 2 kliniki a nie bedzie komu. Dobrze ze nie bylo takich jaj jak ja tam bylam. Ja wizyty wszystkie mialam u dr G poza tymi gfy byl na urlopie. On robil mi dwie punkcje, 3 transfert, jeden dr M. Ale jak czytam to to az sie wierzyc nie chce ze tam taki bajzel maja.

Chyba tak jak piszecie Ciechocinek ma zamduzo pacjentow i nie ma tego komu ogarniac. Te zmiany lekarzy to faktycznie sa troche o d... roztrzasc, ja przed drugim transferem mialam juz wszystko zaklepane u dr M, specjalnie w lipcu lot zabukowalam bo mial byc caly lipiec, nawet na slub bliskiej odoby mialam nie isc zeby tylko do Dr M, a tu dr M w ostatniej chwili zrobil sobie w lipcu urlop i zostalam z lotami i wsyztsko zorganizowane wiec juz machnelam reka, wizyty do crio u dr G, a transfer dr G-K, ale tez czulam sie jakbym ja musiala o wsyztskim pamietac i przypominac lekarzowi, ze mialam niski progesteron, wszytskie zaleceni od Pasnika pomimo ze w larcie mieli, troche czulam sie jakbym sama siebie prowsdzila do tego transferu, nawet mi nikt nie pwoiedzial ile mam estrofemu zrec wiec zrobilam tak jak przy poerwszym trnasferze. Udalo sie ale wrazenie takie, ze bajzel niestety i brak ciaglosci, chyba za duzo pcjentow na ta ilosc lekarzy i tasmowka sie zaczela z tego robic bo z tego co poszexie kiedys nie bylo takich jaj.

Hej kochana . W tamtym cyklu fsh na poziomie 50 w tym spadło do 20 , i ogolnie miałam lepsze wyniki choć amh to już raczej w zwyz nie pójdzie . Po nowym roku planuje ruszyć z kd .

Czyli mezoterapia pomaga ale jednak nie do tego stopnia, zeby to mialo duzy wplyw na amh. Tak pytam bo moja kuzynka niedawno dowiedzialam sie, ze ma ten sam problem co ja no i tak mysle moze jej by to pomoglo ale widze, ze z niskim amh to jednak schody. Wybraliscie juz klinike kochana?

Cześć Zylwia - nie wiem co wiesz. Ja jestem już po drugiej stymulacji zakończonej hospoitjalizacją, bo niestety hiperka się zadomowiła, co jest częste przy PCO. Niestety pierwszy transfer dwóch mrożonek biochemiczny. Mam jeszcze bliźniaki w zamrażalce i po świętach będę transferować. Mam niby schudnąć, ale mi to w ogóle nie idzie. ;) pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuje za pamięć. ;))))
Miłego weekendu! ;)
Biedra nie dalas mi znaka co sadzisz o pudelkowej? Moze warto? Chociaz wiem ze to w ciul kasy...

reklama
Dziewczyny ponawiam prosbe, mozecie podpowiedziec co oprocz immuno zbadac przed przyjeciem mrozaczka zeby zwiekszyc szanse?
Mysle o prolaktynie, cukier i wit d zbadalam, tarczyca ok. Cos jeszcze co ma wplyw??

Do góry