reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny:)
Dawno do Was nie zaglądałam, ale dziś postanowiłam zajrzeć. Cieszę się z udanych transferów i trzymam krzciuki za te z Was, którym jeszcze się nie udało, ale trzeba próbować dalej i nie poddawać się.
Hola bardzo Ci kibicowałam bo jesteśmy w podobnym wieku i widzę, że Ci się udało bardzo się cieszę i gratuluję. Niech Twój cud trwa nadal, spokojnych 9 miesięcy.

reklama
Agid bardzo dziekuję. cieszę się i jednocześnie zastanawiam, czemu ta moja beta taka malutka w porównaniu z betami innych dziewczyn. Tak bardzo chce żeby tym razem to było to:sorry2:.Wierzę że będzie, chcę wierzyć i dlatego ten strach....

Mam nadzieje, ze od przyszlego roku bedzie refundacja i wtedy wiele z nas bedzie moglo podejsc do tej procedury jeszcze raz. Prawie w kazdym kraju jest refundacja przynajmniej trzech prob. Wiecie, chcialabym zebysmy kiedys mogly sie wszystkie spotkac, my i nasze ukochane malenstwa. Marze by tak bylo. Boje sie kolejnego transferu to juz bedzie nasza ostatnia szansa. Pracuje w przedszkolu i na co dzien mam stycznosc z rodzicami, ktorzy tak naprawde nie chcieli nimi zostac, nie wiem naprawde kto i co o tym wszystkim decyduje...

Hola Ty nie myśl że beta mała... najważniejsze że dobrze przyrasta... poza tym jak zerkniesz w normy to są tam ogromne rozpiętości bo każda z nas jest inna i tak musi być:tak: tak jak Ty musisz myśleć że wszystko jest dobrze:tak:

Kate071 - decyduje o tym przewrotna natura. Kobieta, która oczekuje maleństwa i nie może mieć, a druga ma 8 dzieci i o nie nie dba lub każde po urodzeniu zabija ( ostatnio w TVP była głośna sprawa babki, która właśnie tak zrobiła). Niestety nie ma sprawiedliwości.

Agid gratuluje Ci serdecznie :-)

dziewczyny na szczęście pieniądze można jakoś zdobyć, są albo ich nie ma, ale można coś pokombinować, ze zdrowiem i wiekiem to już gorzej, bardzo żałuje,że tak późno się zdecydowaliśmy, ja już wcześniej o tym myślałam, ale mój eM to jednak myślał,że nam się uda, tak jak innym wokół się udaje, a teraz to już sam zaczyna się martwić co będzie dalej, ja jednak wierzę,że kolejna próba będzie udana

Kinga masz racje, widzimy to wszędzie wokół - tutaj mam obok przykład - w ciąży, papieros za papierosem, a inną w ciąży widywałam również w sklepie z rana jak kupowała piwo, dziecko już urodziła, zostało jej odebrane po tym jak ponoć wypadło jej z wózka, gdy szła pijana ... zastanawiam się co będzie z tym maleństwem, móże ktoś je adoptuje, czy jednak przyszli rodzice będą znać prawdę o tym jaką dziecko miało prawdziwą matkę? wydaje mi się,ze tutaj - to jest niewielkie miasteczko - nikt nie zwraca uwagi na te kobiety z papierosami lub pijące alkohol, wydaje mi się,że nie ma żadnej edykacji, ci ludzie nawet nie potrafią wyrzucić śmieci tam gdzie trzeba, wolą wyrzucić do lasu...

A tak nie na temat forumkowy to pomału zbliżają się Święta i czas będzie pomyśleć o prezentach. Ja muszę wymyśleć jedyne 6 prezentów plus jeden dla siebie ;) ... a na razie mam pomysł na jeden aż. Nie lubię odkładać na ostatnią chwilę wymyślania prezentów, bo chcę, żeby to było coś co się będzie podobać.

A wracając do tematu forum to miło byłoby gdyby prezentem czy to na Mikołaja czy też na Święta był piękny test z II dużymi krechami :))).... czego sobie i innym życzę.

reklama
AgaPl i Lawendowy Sen- moje serce płacze:-( tak bardzo wierzyłam,że tym razem się uda, ale los bywa przewrotny..myślę,że w końcu na pewno się uda, życzę Wam dużo siły, wytrwałości i abyście zdobyły środki na nowe podejście!

Aduś- trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki, już kończy się ten pechowy rok,zobaczysz,że nowy przyniesie same pozytywne zmiany:tak:

Hola- moje gratulacje!!!Piękna beta!

Do góry