Ja mam plan dzis taki ze zrobilam kapiel w mega pianie, wypilam whisky i jestem podcieta. Zaraz uruchamiam film pokrzepiajacy. Wczesniej sie zryczalam z Mezulkiem.@anett96 kochana czekałam dzisiaj na Twój wynik. Bardzo mi przykro. Miałam cichą nadzieję, że ta historia zakończy się z przytupem. Trzeba mieć nadzieję, że następnym razem się uda. Masz szansę. Dzisiaj tulę jednak, bo taka sytuacja zawsze boli. Jaki masz teraz plan? Ja narazie zawieszam działania. Nie wiem kiedy i jak ruszę z tematem.
Co do tematu projektu ustawy, to myślę, że to nie będzie takie proste, żeby to wprowadzili. Czytałam sobie ten projekt - straszny bełkot. Widać, że pisany przez kogoś, kto nie ma zielonego pojęcia na czym to polega. Jeśli chodzi o zmiany, to w każdym miejscu zamienili słowo "partner" na "mąż" - masakra. Kriokonserwacja zarodków ma być dopuszczona w wyjątkowych sytuacjach, w przypadku tzw. siły wyższej (cokolwiek to znaczy). Dawstwo komórek/zarodków nie będzie mogło być anonimowe (ciekawe kto się wtedy zdecyduje).
Aha po tym co mi napisala Dzoadia jestem mega wkur....na na Lewego i ten termin transferu ze spier...lil. Ale niech mu ziemia lekka bedzie.
Jutro napisze plana[emoji4]
Za betujace Dziewczyny jitro mocne kciuki!!!