reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Jutro moj wielki dzien -pierwszy transfer 6 dniowej blastuni,nie moge sie doczekać. Czuje sie....nawet ciazko slowami opisac jak sie czuje,niesamowite zjawisko
Badania odebralam:estriadiol-105, progesteron-45.50... reszta tez w normie,tarczyczka ladnie sie ma tzn uregulowana.
Pomyslcie jutro ciepło o mnie o 13:00 i mamusie proszę o pozytywne fluidki...
Wreszcie nadeszła moja kolej
Badania odebralam:estriadiol-105, progesteron-45.50... reszta tez w normie,tarczyczka ladnie sie ma tzn uregulowana.
Polmedis wrocław tak jak wyszłam od lekarza to kazał w tym dniu zrobić i wypadło na 15 po wizycie i tak już codziennie szło ❤A gdzie się leczysz? Sama tak sobie ustaliła czy tak kazano?
Kochana trzymamy ❤❤❤ za twój udany transfer czekamy na bete do niebiosJutro moj wielki dzien -pierwszy transfer 6 dniowej blastuni,nie moge sie doczekać. Czuje sie....nawet ciazko slowami opisac jak sie czuje,niesamowite zjawisko
redferrari
Nigdy kochana! Trzymaj się ciepło!Dziekuje Wam Dziewczyny za wsparcie. Podnosze sie powoli z podlogi.
Jak to bylo??
Nie poddawaj sie nigdy! Nigdy!
NIGDY!!!!
chlopkers
Bedziemy trzymac mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]Jutro moj wielki dzien -pierwszy transfer 6 dniowej blastuni,nie moge sie doczekać. Czuje sie....nawet ciazko slowami opisac jak sie czuje,niesamowite zjawisko
Wreszcie nadeszła moja kolej [emoji173]️
Ogólnie dr. Sienkiewicz, ale często jetst niestety tak, że w czasie monitoringu, kiedy ja muszę się umówić na wizytę, jego nie ma /albo ja pracuję/ i idę do kogoś innego. Strasznie mnie to wkurza, bo np. dr. Sienkiewicz przepisuje wstępne leki przed transferem, a potem na monitoringu jestem u kogoś innego i ta osoba dobiera leki przed samym transferem.Ja tez Szczecin [emoji846] a kto Cię prowadzi ?
Byłam 2x stymulowana Menopurem i Cetrotide.
Tylko, że przy drugim ivf miałam zagrożenie zespołem hiperstymulacji bo dawki Menopuru były większe. Nie miałam świeżego transferu tylko criotransfer dwóch zarodków 8BB miesiąc później /lipiec/. Teraz miałam transfer Moruli- tylko tak napisali. I że miała grubszą otoczkę, dlatego zaproponowali jej nacięcie za dodatkowe 500zł.
Z leków aktualnie biorę 3x1 Estrofem, 3x1 Duphaston, 3x2tab. luteiny pod język, Encorton 10mg 1x1, Acard 75mg 1x1, Prolutex zastrzyk 1xdz.
Wcześniej próbowałam luteinę dopochwowo, ale się nie rozpuszczała. Zmienili na żel Crinone dopochwowy, ale też się nie wchłaniał. Dlatego mam i duphaston i lutkę pod język.
Dzwoniłam dziś do dr. Sienkiewicza, bo chciałam już odstawić leki. Ale kazał zrobić sikańca w poniedziałek i dopiero jak będzie negatyw odstawić.
Z badań mieliśmy jeszcze kariotypy, genetykę- mutację w genach CFTR, mąż AZF, kariotypy /dobre/. Test fragmentacji DNA plemnika, test wiązania z hialuronianem--> słabe.
Ostatnia edycja:
Ropuszka666
Ogólnie dr. Sienkiewicz, ale często jetst niestety tak, że w czasie monitoringu, kiedy ja muszę się umówić na wizytę, jego nie ma i idę do kogoś innego. Strasznie mnie to wkurza, bo np. dr. Sienkiewicz przepisuje wstępne leki przed transferem, a potem na monitoringu jestem u kogoś innego i ta osoba dobiera leki przed samym transferem.
Nie wiem na jakom jesteś etapie ale jeśli chodzi o niego to lekarzem jest super śle ciągnie sześć srok za jeden ogon . Pracuje teraz u mnie pod nosem w Goleniowie w szpitalu ... druga sprawa jest taka ze nie wierzy w immuno o ciężko się z nim gada o szerszej diagnostyce ma bardzo zaznaczone swoje metody . Jeśli potrzebujesz otwartego umysłu to polecam Glabowskiego . Mam „z nim „już jedno dziecko teraz staramy się o drugie o tak jak poprzednio gra w moje karty nigdy nie jest na nie i uzyskuje odpowiedz na każde pytanie . I jest zawsze bo pracuje tylko w tej klinice .
reklama
lafantynka
Wiadomo! Kciuki! I powodzenia!!Jutro moj wielki dzien -pierwszy transfer 6 dniowej blastuni,nie moge sie doczekać. Czuje sie....nawet ciazko slowami opisac jak sie czuje,niesamowite zjawisko
Podziel się: