reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

agapl - współczuje z całego serca kobieto. Wiem jak to przeżywasz. Ja dopiero jestem w trakcie stymulacji, a już mam stresa co i jak. Chociaż daleko jeszcze do punkcji, a co dopiero do transferu. Nie poddawaj się ! Trzymaj się dzielnie.

reklama
Lawendowy kciuki mocno zacisnięte &&&&&&&&:tak:
Dziewczyny wszystko zależy jaki test sie robi, ja mam te bardzo czułe i one szybko wykrywają ciążę, w lutym jak mialam pozamaciczną to jak pojechałam na pierwsza betę to wyszła 47, a dzien wcześniej robiłam test i już był cień, ciena, więc jeśli teraz coś bybyło to ten test też by juz coś pokazał:sorry: dla mnie to badanie jutro to tylko formalność... ale dziekuje Wam bardzo za podtrzymanie na duchu i dobre słowa:tak:

kwiatuszekq20 dziewczyny mają rację wszystko zależy od kliniki. Ja miałam przed transferem spotkanie z panią z laboratorium która powiedziała co sie działo z naszymi pęcherzykami i dała nam zdjecia dwóch szczęśliwców gotowych na transfer. POtem podczas transferu na ekranie bylo widać płytkę z moim nazwiskiem i dwie kropczki, które potem mi podano.

hej kobietki

Agapl bardzo mi przykro kochana, tule Cie mocno. Wylej żal ze łzami i zbieraj sily na następną udaną tym razem próbę.

Roxii prosze poczekaj na betę, trzeba wierzyć że będzie dobrze.

Ja mam już wynik i wyszedł progesteron 26,44 a beta 704,5. Jutro mam dzwonić do kliniki jaki dalszy tok postępowania i co z lekami.

Trzymam mocno i tańczę wesoło za następne informacje.

reklama
Do góry