reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Pewnie, że będę A jak trzeba to nawet cały tydzień :-)
Agapl bardzo mi przykro i łącze się z Tobą w bólu, bo u mnie też klapa, zrobiłam 2 testy i jest jedna kreska:-( Jutro jade na betę, ale nie robie sobie nadzieji to będzie tylko formalność. Trzymaj sie kochcna, wiem co czujesz mi też serce pęka i trace nadzieję...
Lawendowy_sen a jak tam u Ciebie, kiedy bedziesz miała wynik??
Lawendowy_sen a jak tam u Ciebie, kiedy bedziesz miała wynik??
lawendowy_sen
Roxii, u mnie wyniki będą po 16, więc jeszcze tylko 3 godziny albo aż 3 godziny. Cała wieczność.
Sikańcami się nie przejmuj. Mi wczoraj dziewczyny też uświadomiły, że mogą nie wyjść. I na razie się łudzę, że może faktycznie było za wcześnie.
Idź jutro na badania. Zrobisz betę, to się okaże, co i jak. Kciuki zaciskam, mocno!
Sikańcami się nie przejmuj. Mi wczoraj dziewczyny też uświadomiły, że mogą nie wyjść. I na razie się łudzę, że może faktycznie było za wcześnie.
Idź jutro na badania. Zrobisz betę, to się okaże, co i jak. Kciuki zaciskam, mocno!
retiolandia
roxi - no przeciez za wcześnie, miałaś nie robić żeby się nie stresować, na betę trzeba jutro iść i sprawdzić a nie sikać na patyki, które w 8 dniu na niewiele się zdadzą, mi chyba w 12 wyszło cokolwiek dopiero. Głowa do góry Trzymam za jutro
kaska31
Agapl bardzo mi przykro i łącze się z Tobą w bólu, bo u mnie też klapa, zrobiłam 2 testy i jest jedna kreska:-( Jutro jade na betę, ale nie robie sobie nadzieji to będzie tylko formalność. Trzymaj sie kochcna, wiem co czujesz mi też serce pęka i trace nadzieję...
Lawendowy_sen a jak tam u Ciebie, kiedy bedziesz miała wynik??[/QUOTEWitaj kochana niezalamuj sie jutro idzi na bete wlasnie sikancami sie niemartw.
kwiatuszekq20
trzymam kciuki za wszystkie testujace
laski mam głupie pytanie ale przed podaniem zarodków pokazuja Wam je bo skad mozna wiedziec czy zostały podane w oku mikroskopu nie mam nie?
laski mam głupie pytanie ale przed podaniem zarodków pokazuja Wam je bo skad mozna wiedziec czy zostały podane w oku mikroskopu nie mam nie?
reklama
Kinga_1
Sznurki, Lesna - witajcie
kwiatuszekq20 - wszystko zależy od procedury w klinice. Ja miałam pokazane na monitorze,że wrzucono mi kropeczkę do środka. Nawet dostałam pamiątkowe zdjęcie.
kwiatuszekq20 - wszystko zależy od procedury w klinice. Ja miałam pokazane na monitorze,że wrzucono mi kropeczkę do środka. Nawet dostałam pamiątkowe zdjęcie.
Podziel się: