Ja miałam Histeroskopie w Białymstoku u Tomaszewskich. Jeśli chodzi o podejście lekarza to polecam bo wytlumaszczy, miałam dodatkowa konsultacje u dr. Lesniewicza to polecam bardzo.Dziewczyny doradźcie mi plisss
Gdzie zrobić kolposkopie? Dodam,ze najlepiej pasowałby mi Białystok ,ale byłam ostatnio w novum w Warszawie i tam postawilam pierwsze kroki
Co poradzicie ? Jaki to koszt?
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
[emoji173][emoji173][emoji173]Wiem Kochana, ale ja mieszkam w takiej miescinie, że tylko raz w tygodniu ginekolog przyjmuje. Ale rozmawiałam już z moim i na środę się umówiłam. Mam brać luteine, nospe i aspargin.
Szczescie1986
Ja miałam Histeroskopie w Białymstoku u Tomaszewskich. Jeśli chodzi o podejście lekarza to polecam bo wytlumaszczy, miałam dodatkowa konsultacje u dr. Lesniewicza to polecam bardzo.[/QUOTE
To pewnie kolposkopie tez tam robią? Można namiary?
Justin87
Focie zawsze mile widziane.Dam znać.Może wrzucę jakąś słit focię jak się uda.Już 32 tc.
Straasznie szybko to leci
Jak na razie życzenia nudnej ciąży się sprawdzają.Oby tak do końca :-)
Trzymam za Was mocne kciuki!!!
Miłego dnia :-)
U
użytkowniczka v
Gość
Dziękuję Dziewczynki za wszystkie kciuki. Bardzo mi miło,że pamiętałyście. ♡ My nadal czekamy, jest mega opóźnienie,zaczynam się powoli irytować. Mam nadzieję,że jakoś to czekanie nie wpłynie negatywnie na zarodki.
Bierzemy dwie blastki.
Bierzemy dwie blastki.
Mieciu85
Dziękuję Dziewczynki za wszystkie kciuki. Bardzo mi miło,że pamiętałyście. ♡ My nadal czekamy, jest mega opóźnienie,zaczynam się powoli irytować. Mam nadzieję,że jakoś to czekanie nie wpłynie negatywnie na zarodki.
Bierzemy dwie blastki.
Kochan nie przejmuj sie opoznieniem, ja mialam transfer chyba o 13 myslalam, ze juz o mnie zapomnieli, od 9 tam kiblowalam pod intralipidem, ktory zreszta zabralam ze sona ma transfer bo sobie wzoei zalecenia wujka do serca i tak wolno lecial. Zarodeczki sobie spokojnie czekaja w dobrych warunkach pod opieka. [emoji173]️
Laurka2019
Czwartek,czekam na telefon z kliniki co do godzinyTak to dzisiaj zaraz jadę do kliniki. Dwa kropki będą mam katar ale dużo lepiej. A Ty kiedy??
Trzymaj sie dzielnie
jolancik
No niestety kwestia kasy Już 1 pożyczkę wzięli. Ale teraz jeszcze by doszły leki na podtrzymanie tych pęcherzyków by za szybko nie pękły, wizyty kontrolne i potem zastrzyk na pękniecie prawda? Nie wiem jak mam do niej dotrzeć, że jest szansa i pewnie ją zmarnujeJa mam historie jak ona. Przy 5tej stymulacji z tak malym amh mialam 2 male i przerwali mi stymulacje po czym urosly 4 pecherzyki i okazalo sie ze 4.sa dojrzale. Wiec niech robi punkcje koniecznie. Kojarze ze to kwestia kasy? Kurde przy takim amh drugi raz taka syruacja moze sie nie zdazyc! Wykopcie kase sppd ziemi. Nie wiem zrzuta rodzinna, pozyczka??
sssurykatka
Dziewczyny jest wynik!
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...
9 dpt 197
11 dpt 778
!!!!!
Rany Julek, osłabłam.Czy którejś z Was tak szybowało? Mam nadzieje, że żaden bąbel się nie podzielił...
reklama
motylek24
Niedrożne jajowody. Mąż nasienie połowa normy i morfologia 3%. Mam już dziecko z ciąży naturalnej. Moje AMH 2.3. Pobrali mi 16 komórek. 9 zapłodnili ( tak zdecydowałam) z tego dwie blastocysty jedną 3AB jest ze mną druga 1BB poszła do mrożenia. Do in vitro podeszłam po dwóch latach starań o ciążę, laparoskopii i histeroskopii.@motylek24 dziękuję. A jakie miałaś wskazania? Ile zarodków? Ja mam 41 lat , endometriozę i jestem po 2 transferach beta 0
Podziel się: