reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny doradźcie mi plisss
Gdzie zrobić kolposkopie? Dodam,ze najlepiej pasowałby mi Białystok ,ale byłam ostatnio w novum w Warszawie i tam postawilam pierwsze kroki ;)
Co poradzicie ? Jaki to koszt?
Ja miałam Histeroskopie w Białymstoku u Tomaszewskich. Jeśli chodzi o podejście lekarza to polecam bo wytlumaszczy, miałam dodatkowa konsultacje u dr. Lesniewicza to polecam bardzo.

reklama
Dziękuję Dziewczynki za wszystkie kciuki. Bardzo mi miło,że pamiętałyście. ♡ My nadal czekamy, jest mega opóźnienie,zaczynam się powoli irytować. Mam nadzieję,że jakoś to czekanie nie wpłynie negatywnie na zarodki.
Bierzemy dwie blastki.

Kochan nie przejmuj sie opoznieniem, ja mialam transfer chyba o 13 myslalam, ze juz o mnie zapomnieli, od 9 tam kiblowalam pod intralipidem, ktory zreszta zabralam ze sona ma transfer bo sobie wzoei zalecenia wujka do serca i tak wolno lecial. Zarodeczki sobie spokojnie czekaja w dobrych warunkach pod opieka. [emoji173]️

Ja mam historie jak ona. Przy 5tej stymulacji z tak malym amh mialam 2 male i przerwali mi stymulacje po czym urosly 4 pecherzyki i okazalo sie ze 4.sa dojrzale. Wiec niech robi punkcje koniecznie. Kojarze ze to kwestia kasy? Kurde przy takim amh drugi raz taka syruacja moze sie nie zdazyc! Wykopcie kase sppd ziemi. Nie wiem zrzuta rodzinna, pozyczka??
No niestety kwestia kasy :( Już 1 pożyczkę wzięli. Ale teraz jeszcze by doszły leki na podtrzymanie tych pęcherzyków by za szybko nie pękły, wizyty kontrolne i potem zastrzyk na pękniecie prawda? Nie wiem jak mam do niej dotrzeć, że jest szansa i pewnie ją zmarnuje :(

reklama
@motylek24 dziękuję. A jakie miałaś wskazania? Ile zarodków? Ja mam 41 lat , endometriozę i jestem po 2 transferach beta 0
Niedrożne jajowody. Mąż nasienie połowa normy i morfologia 3%. Mam już dziecko z ciąży naturalnej. Moje AMH 2.3. Pobrali mi 16 komórek. 9 zapłodnili ( tak zdecydowałam) z tego dwie blastocysty jedną 3AB jest ze mną druga 1BB poszła do mrożenia. Do in vitro podeszłam po dwóch latach starań o ciążę, laparoskopii i histeroskopii.

Do góry