Tak to dzisiaj zaraz jadę do kliniki. Dwa kropki będą mam katar ale dużo lepiej. A Ty kiedy??@Baylee kochana czy Ty dzisiaj transferujesz kropka do siebie? Nie widze Cie w kalendarzu a bylam pewna ze Ty pon a ja czw.
Jak sie czujesz?jak chorobsko,mam nadzieję ze odpuściło.
reklama
Miałam po dwa razy nie bylo żadnej infekcjiMozna. Mozesz miec np piasek i on przytkal jakis kondukt. Pikantne jedzenie moze wywolac kolke bez kamienia. Zapalenie miedniczek nerkowych boli identycznie jak kolka, a nie ma z kamieniami nic wspolnego. Robili ci badania moczu i krwi czy tylko usg?
sssurykatka
Fanka BB :)
Powodzenia!Tak to dzisiaj zaraz jadę do kliniki. Dwa kropki będą mam katar ale dużo lepiej. A Ty kiedy??
Mieciu85
Z cyklu grafiki miecia...
A oto nasza @sssurykatka odbierajaca dzisiejszy wynik bety
kochana wiem, ze bedzie bardzo dobrze ale i tak [emoji110][emoji110][emoji110]
A oto nasza @sssurykatka odbierajaca dzisiejszy wynik bety
Załączniki
Mieciu85
Dzis na raty pisze bo w przypadlo troche popracowac
@Beata 4 kciuki za cudowne widoki na usg!
@Vorreiavereunbimbo cos mi mignelo, ze u Ciebie dzis transfer, calym serduszkiem z Toba kochana :**
@Beata 4 kciuki za cudowne widoki na usg!
@Vorreiavereunbimbo cos mi mignelo, ze u Ciebie dzis transfer, calym serduszkiem z Toba kochana :**
Mieciu85
Tez kciukasy zaciscniete za Ciebie kochana :**Tak to dzisiaj zaraz jadę do kliniki. Dwa kropki będą mam katar ale dużo lepiej. A Ty kiedy??
Kochana ma takie pytanie nie da sie odpowoedziec. Wszystko zalezy od dawek jakie leki a poza.tym kazdy organizm reaguje inaczej na dany lek. Poza tym nie ilosc a.jakosc jajek sie liczy.Czy któraś z Was szła protokołem krótkim z antagonistą? Wiem, że stymulacja jest od 3 dc. Ile mniej więcej pęcherzyków można się spodziewać? Jak było u Was?? I przy jakim amh?
Kochane trzymam za Was kciuki za dzis.@Vorreiavereunbimbo łap maluchy Powodzenia!
@Beata 4 dawaj znać co kryjesz w środku
@anett96 działasz coś dziś?
Ja utoczyłam krwi na weryfikację. Zobaczymy co tam się dzieje
Mi troszke opadly skrzydelka i troche mi smutno..
Tylko nie pomyl biedronek z tymi chińskimi!![emoji4]Dobra Dziewczyny! Nie ma to tamto! Od dzisiaj wpierdzielam smażone biedronki!
Miłego dnia i samych sukcesów dZisiaj dla transferujacych i betujacych!
reklama
Kciuki zacisniete![emoji5]Tak to dzisiaj zaraz jadę do kliniki. Dwa kropki będą mam katar ale dużo lepiej. A Ty kiedy??
Podziel się: