sssurykatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@sssurykatka kochana będzie dobrze bety po niebiosa ❤❤❤@Laurka2019 @adunnnia90 ma bliźnięta z 4.3.3 i 4.2.3
@Kurcia co tam wcześnie jak gdzieśtam już w 3 dpt robią. Ty z 7 wręcz wyczekałaś
Zaczęłam panicznie bać się jutrzejszej bety... taki emocjonalny rollercoaster. Żesz no.
W.sensie o becie jutro mysleTak wlasnie mysle btw na.glowe to mu juz nic dobrze nie.zrobi [emoji16][emoji16]
Nie wiem, siknąć łatwiej... @anett96 może poleć jutro rano na krew? Jakaś drobizna może już być.A czemu nie bete?
To czekaj spokojnie na betę [emoji51] i nie sikaj popołudniami na testy już, bo to czyste wariactwo na tym etapie.Biel vizyra.
@anett96 ja robiłam bete z 3dniowych w 7dpt miałam już 42 tak więc spokojnie możesz jutro zrobić i 2szystko będzie jasne trzymam za bete do nieba ❤❤❤W.sensie o becie jutro mysle
Wysłane @Megi1985@ dziękuję :*@nadziejamooja wyślij mi adres na priv jutro Ci wyśle