reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy pod koniec I trymestru mialyscie nagle poprawę samopoczucia? Podobno jest to czeste zjawisko ale wolę się uspokoić. Obecnie leci 10 tydzień i od 2,3 dni ból brzucha ustal, mdłości się zmniejszyły i wogole jakoś tak lepiej się czuje. Narzekalam na objawy, a teraz się martwie:-)

Dziewczyny czy pod koniec I trymestru mialyscie nagle poprawę samopoczucia? Podobno jest to czeste zjawisko ale wolę się uspokoić. Obecnie leci 10 tydzień i od 2,3 dni ból brzucha ustal, mdłości się zmniejszyły i wogole jakoś tak lepiej się czuje. Narzekalam na objawy, a teraz się martwie:-)
Wszystko ok. Lozysko przejmuje juz wiele funkcji,, Beta HCG juz zwalnia i przestaje draznic osrodek w mozgu odpowiadajacy za wymioty. Ciesz sie nareszcie mozesz do zycia wrocic. ❤️

Chwile mnie tu nie było i nie dam rady wszystkiego nadrobić, ale widzę, ze są powody do radości!!! Bardzo się cieszę! @sssurykatka @Kurcia @Beata 4 congratulation! Trzymam kciuki za wszystkie razem i za każda z osobna :)
@Voolg ja tez zaczynam się lepiej czuć, myśle ze to dobry znak, mdłości zdecydowanie mniejsze i w ogole tak jakoś fajnie, jak zaczynasz wierzyć, ze it’s real! :) byłam nawet już raz na strechingu i raz na pilatesie :) a i w ogole przerzuciłam się na spódnice, bo w jeansach zaczęło mi być niewygodnie mimo tego, ze waga mi wzrosła tylko o 1.2 kg...

reklama
Do góry