Chyba sie za ksiazke wezme. Liczenie owiec nie zdalo egzaminu[emoji4]ja taką posiadam , chętnie oddam
reklama
sunrisea
Fanka BB :)
ja po ciemaku nie czytam , mąż spi..Chyba sie za ksiazke wezme. Liczenie owiec nie zdalo egzaminu[emoji4]
Moj tez, ale sobrze chrapie wiec mysle ze lampka mu w niczym nie zaszkodzi[emoji6]ja po ciemaku nie czytam , mąż spi..
sssurykatka
Na pewno! Ja od 5tej nie śpięOgarnela mnie bezsennosc..mam nadzieje ze to ta ciazowa[emoji4]
Który Ty dziś dpt? 8, czy ja dobrze kojarzę?
Dziewczyny czy pod koniec I trymestru mialyscie nagle poprawę samopoczucia? Podobno jest to czeste zjawisko ale wolę się uspokoić. Obecnie leci 10 tydzień i od 2,3 dni ból brzucha ustal, mdłości się zmniejszyły i wogole jakoś tak lepiej się czuje. Narzekalam na objawy, a teraz się martwie:-)
Tak 8dpt.ja do 4 nie spalam. [emoji16]Na pewno! Ja od 5tej nie śpię
Który Ty dziś dpt? 8, czy ja dobrze kojarzę?
annemarie
Wszystko ok. Lozysko przejmuje juz wiele funkcji,, Beta HCG juz zwalnia i przestaje draznic osrodek w mozgu odpowiadajacy za wymioty. Ciesz sie nareszcie mozesz do zycia wrocic.Dziewczyny czy pod koniec I trymestru mialyscie nagle poprawę samopoczucia? Podobno jest to czeste zjawisko ale wolę się uspokoić. Obecnie leci 10 tydzień i od 2,3 dni ból brzucha ustal, mdłości się zmniejszyły i wogole jakoś tak lepiej się czuje. Narzekalam na objawy, a teraz się martwie:-)
Chwile mnie tu nie było i nie dam rady wszystkiego nadrobić, ale widzę, ze są powody do radości!!! Bardzo się cieszę! @sssurykatka @Kurcia @Beata 4 congratulation! Trzymam kciuki za wszystkie razem i za każda z osobna
@Voolg ja tez zaczynam się lepiej czuć, myśle ze to dobry znak, mdłości zdecydowanie mniejsze i w ogole tak jakoś fajnie, jak zaczynasz wierzyć, ze it’s real! byłam nawet już raz na strechingu i raz na pilatesie a i w ogole przerzuciłam się na spódnice, bo w jeansach zaczęło mi być niewygodnie mimo tego, ze waga mi wzrosła tylko o 1.2 kg...
@Voolg ja tez zaczynam się lepiej czuć, myśle ze to dobry znak, mdłości zdecydowanie mniejsze i w ogole tak jakoś fajnie, jak zaczynasz wierzyć, ze it’s real! byłam nawet już raz na strechingu i raz na pilatesie a i w ogole przerzuciłam się na spódnice, bo w jeansach zaczęło mi być niewygodnie mimo tego, ze waga mi wzrosła tylko o 1.2 kg...
sssurykatka
Bliźniaki Cię zaczynają trenowaćTak 8dpt.ja do 4 nie spalam. [emoji16]
Ja wstałam o 5tej i obudziłam niechcący męża mierząc sypialnię... jak meble poprzestawiać... <puka się w głowę>
reklama
Podziel się: