walczaca o szczescie
Fanka BB :)
No i pieknie!!Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pieknie!!Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10
Jak u Was?Hej! Mój mąż bierze ACC Optima, może warto spróbować? U nas był problem z ruchliwością i z ilością. Dodatkowo selen + wit. E. Po 3 mies. wyniki bardzo się poprawiły.
Nawet nie próbuj... potrzebujemy Cię w każdym bądź razie JaJa zadnego fanklubu nie orwieram , bede raczej zwijac zagle bo nic tu po mniewatek powinnam zmienic
Nie robilam.poki co chce zyc mysla ze sie udalo[emoji16]Tym razem nie miałam transferu,odpoczywam od in vitro do nowego roku.
Aneta jak u Ciebie?Robiłaś już bete?
Nie mogę odszukać wiadomości :/
Witamy nowa kolezanke na pokladzie[emoji4]Witajcie kobietki.
Piszę tu pierwszy raz choć czytam regularnie.
Czy mogę dołączyć do grupy?
Prawdopodobnie czeka mnie już 3 IVF i przyznaje że jestem trochę podłamana i nie mam z kim na temat mojej długiej drogi do macierzyństwa porozmawiać
Cześć! No my zaczynamy w listopadzie. Koło 19go powinnam dostać @ Zrobiliśmy już wymagane badania wirusowe. Lekarz już zdecydował, że pójdę protokołem krótkim z antagonistą. Nie wiem jeszcze jakie mam amh na dzień dzisiejszy ale mam nadzieję że drastycznie nie spadło jeśli w kwietniu 2016r. miałam 1,34... Wyniki odbiore 16 listopada i jeszcze lekarz chce mnie zobaczyć. Wtedy rozpisze mi stymulacje co i jak.Jak u Was?
Żadna myślą! Udało sie i koniec kropka!!! [emoji7] [emoji8] [emoji173]️Nie robilam.poki co chce zyc mysla ze sie udalo[emoji16]
To trzymam kciuki i czekam na dalsze dobre wiadomości. A jak siostra? Będzie podchodzić do jeszcze jednej stymulacji?Cześć! No my zaczynamy w listopadzie. Koło 19go powinnam dostać @ Zrobiliśmy już wymagane badania wirusowe. Lekarz już zdecydował, że pójdę protokołem krótkim z antagonistą. Nie wiem jeszcze jakie mam amh na dzień dzisiejszy ale mam nadzieję że drastycznie nie spadło jeśli w kwietniu 2016r. miałam 1,34... Wyniki odbiore 16 listopada i jeszcze lekarz chce mnie zobaczyć. Wtedy rozpisze mi stymulacje co i jak.
Na razie brak funduszy. Była wczoraj u lekarza. I jakoś lekarz nie daje jej szans na in vitro z jej wynikiem amh. Ale najlepsze jest to, że ma teraz bez stymulacji 3 pęcherzyki a jak podchodziła do procedury to miała 1. Szok. Co tak naprawdę mówi nam niski wynik amh? Jeśli kończy się rezerwa tzn ilość to czy taki wynik mówi również że komórki są kiepskiej jakości?To trzymam kciuki i czekam na dalsze dobre wiadomości. A jak siostra? Będzie podchodzić do jeszcze jednej stymulacji?
Dziękuję za podpowiedź. A czy upłynnienie też się poprawiło? I jak długo i w jakich dawkach przyjmuje ACC Optima?Hej! Mój mąż bierze ACC Optima, może warto spróbować? U nas był problem z ruchliwością i z ilością. Dodatkowo selen + wit. E. Po 3 mies. wyniki bardzo się poprawiły.