AMH raczej mówi o ilości. Ja mam wysokie (prawie 6) a większość komórek do niczego po stymulacjach.Na razie brak funduszy. Była wczoraj u lekarza. I jakoś lekarz nie daje jej szans na in vitro z jej wynikiem amh. Ale najlepsze jest to, że ma teraz bez stymulacji 3 pęcherzyki a jak podchodziła do procedury to miała 1. Szok. Co tak naprawdę mówi nam niski wynik amh? Jeśli kończy się rezerwa tzn ilość to czy taki wynik mówi również że komórki są kiepskiej jakości?
reklama
jolancik
Fanka BB :)
Badanie było robione u androloga i akurat upłynnienia nie ma na wydruku. Ale nawet morfologia z 1% poprawiła się na 2%. ACC Optima to te musujące do rozpuszczenia w wodzie. 1 tabl. dziennie, a selen +wit.E 2 razy dziennie. M bierze od czerwca a we wrześniu już była poprawa.Dziękuję za podpowiedź. A czy upłynnienie też się poprawiło? I jak długo i w jakich dawkach przyjmuje ACC Optima?
Przykro mi że Tobie się nie udało, ale zobaczysz, że jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce. Tylko musisz jeszcze troszkę poczekać a potem walczyć dalej.
chlopkers
Tak czytam te Wasze opowiesci o Lewym i mysle sobie jakie to szczescie, ze sie uparlam na Z.amore i to on nas leczyl w N.ovum. Jeszcze kilka rewelacji i porownam podejscie Lewego do J z krakowskiego Parensa [emoji86][emoji85]Lewy lubi zdanie zmieniac jeszcze dwa lata temu proponowal inseminacje dziewczynom u ktorych partnerow plemniki byly w 99%! do niczego. On jest serio „ lewy”
chlopkers
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
chlopkers
Asia a kiedy Ty podchodzisz? Dobrze kojarze ze jakos w polowie listopada wypadalo to Twoje crio?? [emoji41]Kurde kobity dajecie czadu z tymi ciążami, niedługo sama tu zostanę
chlopkers
Bedzie pieknie [emoji173][emoji173]Bardzo dziękuję dziewczyny, za ciepłe słowa, za wszystkie kciuki, za to że jesteście i wspieracie. Jeszcze nie wierzę, choć oczywiście już obawa o przyrost i ciąg dalszy jest.
Ale na razie przeważa radość
chlopkers
Witaj Kochana [emoji173] rozgosc sie [emoji173]Witajcie kobietki.
Piszę tu pierwszy raz choć czytam regularnie.
Czy mogę dołączyć do grupy?
Prawdopodobnie czeka mnie już 3 IVF i przyznaje że jestem trochę podłamana i nie mam z kim na temat mojej długiej drogi do macierzyństwa porozmawiać
chlopkers
U mnie to samo bylo na pecherzykowej wizycie na ktorej juz uslyszelismy serduszko [emoji38] ja placze a on sie pyta dlaczego? [emoji16][emoji16][emoji16]Robił mi ostatnią punkcję. Konkretny do bólu. Nie rozczula się, ale dzięki niemu miałam 7 zarodków, bo zdecydował o zapłodnieniu wszystkich komórek jajowych, a nie tylko 6ciu (z pierwszej stymulacji miałam tylko 1 transfer). Myślę, że dobrze trafiłaś. Choć za rękę trzymał nie będzie, jak łzy mi płynęły to patrzył jak na idiotkę
reklama
sunrisea
ja taką posiadam , chętnie oddamOgarnela mnie bezsennosc..mam nadzieje ze to ta ciazowa[emoji4]
Podziel się: