edloteh
Fanka BB :)
@sssurykatka Ja bym sikała nie namawiam jednak. Beta to beta. Mocne [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, że to są trudne wybory, i gdybym ja je miała jeszcze raz podejmować, to w życiu bym do Nov.um nie poszła. To moje prywatne zdanie. Nie zmienia to faktu, że jest tu trochę zadowolonych dziewczyn z tej kliniki.....tych rozczarowanych zresztą tez ...Hej wymaz na HPV
Ze względu na duza nadzerke będzie najprawdopidobnie kolposkopia
Zarodka nie będę transportować bo to nie wchodzi w grę
Cholera sama już nie wiem co robic nie novum jest super klinika a tam w Czechach ?jezyk? Nie gadam po angielsku dobrze
A powiedz mi gdzie ty się leczysz? Czy leczyłas? Jak długo ?Rozumiem, że to są trudne wybory, i gdybym ja je miała jeszcze raz podejmować, to w życiu bym do Nov.um nie poszła. To moje prywatne zdanie. Nie zmienia to faktu, że jest tu trochę zadowolonych dziewczyn z tej kliniki.....tych rozczarowanych zresztą tez ...
Chyba trzeba mieć po prostu szczęście w tym wszystkim.
Jeżeli czujesz, że to dobry kierunek to idź tą drogą. Trzymam mocno [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Co do Czech, to po polsku tez się dogadasz o ile twój umysł jest w stanie ogarnąć te dźwięki [emoji51] mi łatwiej po angielsku z nimi, bo za chol*** czeskiego nie jestem w stanie przetworzyć na zrozumiały język [emoji23]
Całe szczęscie nie mam testu w domu Ale nie wiem czy jutro sie nie skuszę. Choć obawa jest spora - nigdy w życiu nie widziałam 2 kresek - nawet gdy beta była pozytywna to sikacz wtedy nie wyszedł. I się boję . Chyba jednak poczekam do soboty i do krwi.@sssurykatka Ja bym sikała nie namawiam jednak. Beta to beta. Mocne [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Jeśli miałaś mega wywalony estradiol to ja bym jeszcze kilka dni łykała ten dostinex, żeby się bardziej wyciszyć. Może teraz się dobrze czujesz ale jeśli będzie ciąża (a wszystkie tu na to liczymy) to ona napędza hiperstymulację i możesz się gorzej poczuć. Może do bety chociaż łykaj?Kochane, mam pytanie o dostinex. Dostałam go po punkcji, bo mi estradiol poszybował. Na moje pytanie, czy po transferze nadal go brać i jak długo, lekarka powiedziała, że to zależy jak się czuję. Jak dobrze, to mogę odstawić... A ja się bardzo dobrze czuję, więc może sobie darować?
Sssurykateczko a może by tak na skróty i na betę jutro polecieć zamiast niepewnego sikacza?Ja oczywiście po obietnicy nie wsłuchiwania się w siebie wsłuchuję się bardzo
5-6 dpt miałam straszne mdłości, szczególnie od zapachu jedzenia. 4-5 dpt bóle w podbrzuszu,ae.nie jakieś straszne. Dziś 7 dpt czuję się dobrze . No i doskonale zdaję sprawę, że żaden z tych objawów nic nie znaczy.
Od transferu sypiam po 8-10 godzin co mi się baaaaardzo dawno nie zdarzało. Ale pierwszy raz staram się dużo odpoczywać. Chciałam testować 9 dpt w sobotę (były 2 blastki). Nie wiem czy wytrzymam. Myślicie, że w sikaczu coś by już wyszło?
źle przeczytalam nie mam na ktg tylko na echo serca termin dop 13.11 ale na nfzdwunaczyniowe sie zdarzają zazwyczaj nie ma to wpływu na dzidzię - więc spokojnie
a przyjąc cię na ktg muszą boś w ciąży i musi być miejsce w ciągu tygodnia idź do przychodni i powiedz, że chcesz pisemną odmowę przyjęcia od razu się miejsce znajdzie