reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To prosto do PFC Prague , wal w ciemno. Ja po wszystkich nieudanych transferach jestem tam po raz 3 z KD w ciazy.Glowe za nich daje i za to jak pracuja.
Kulta nie lubie, wiem ze tam cale niemcy jezdza natomiast jak sie wglebisz w temat np. Na klein- putz forum , to dziewczyny sa zawiedzione tak samo jak ty. To bylo takie „ polskie” Novum a Kult jak gwiazda dr. Lewandowski. Byli dobrze ale teraz poszli na mase nie na jakosc i sie to niestety ryplo.
Jesli PFC bedzie ci za drogie , jest jeszcze jedna opcja , klinika do ktorej przeszla moja ukochana tez super dobra pani doktor, muse zobaczyc jak sie ta klinika nazywa.
Z Pasnikiem , po tym co napisalas dalym bym sobie spokoj. W Pradze zrobia Ci tez Era test. Jesli bedzie konieczne.
annamarie Powiedz mi kochana jak to wyglada cenowo w tej lepszej klinice. Zalezy mi na dobrych lekarzach ... juz lepiej miesiac dluzej poczekac i dołożyć. Jeszcze raz dziękuję za poradę. ♥️

Pracuje w domku, więc zwolnienie niepotrzebne ;-) mam nadzieję, że pracy będę mieć sporo, zeby czymś głowę zająć do bety ;-)
To teraz zaciskam kciuki zeby bylo ok, ciesz sie tym czasem do Bety i rob ja tak jak ci lekarz radzi. Robienie jej tak wczesnie to stres 3 dniowy nikomu niepotrzebny. Zobacz jaka Kurcia ma jazdę bez trzymanki... i po cholere te nerwy:(

@Dgd @Kurcia baaaardzo wielkie kciuki za Was :) czekam na wyniki razem z wami. Ja też na l4 tzn. Nie tak jak wy kobiety pracujące. Moi rodzice w tym roku w sanatorium więc ja wzięłam na swoje barki rodzinny obiad w święto na 19 osób :) mam dwóch starszych braci każdy po dwójce pięknych dzieciaków tylko my jak co roku bez dzieci :( będziemy rozpieszczac cudze... @Dgd wiem że już dużo masz za sobą ale proszę nie mogę czytać jak piszesz ze to ostatni raz tzn tego właśnie Ci serdecznie życzę oby z pozytywna beta ale mi zawsze pomagało mieć jakiś plan na przyszłość w razie w.... Twu Twu naprawdę uważam że będzie dobrze mam taka intuicję która średnio zawodzi i tego się trzymajmy. @Kurcia w ciebie też bardzo wierzę chciałabym żebyś pokazała że niska beta niczego nie przesadza. Chciałabym żeby się udało że względu na to że ja zawsze z niską beta wymieklam a teraz kochana pokażesz i dasz mi wiarę na przyszłość.
Popieram, ja tez zawsze musze miec plan w razie w. To daje mi sile

annamarie Powiedz mi kochana jak to wyglada cenowo w tej lepszej klinice. Zalezy mi na dobrych lekarzach ... juz lepiej miesiac dluzej poczekac i dołożyć. Jeszcze raz dziękuję za poradę. ♥️
Zabko, mnie dotycza stare ceny, oni od tego roku cos nowego wymyslili i jakies nowe pakiety z gwarancja porobili. Nie mam tych cennikow, ale za jedna stymulacje dawczyni plus transfer napewno okolo 6000€ . Dojazd, hotel za rogiem, i jakies dopalacze np embrioglue, intralipid ... musicie 7000€ miec w kieszeni. Wyslij im maila po niem albo angielsku. ❤️

reklama
Do góry