reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To prosto do PFC Prague , wal w ciemno. Ja po wszystkich nieudanych transferach jestem tam po raz 3 z KD w ciazy.Glowe za nich daje i za to jak pracuja.
Kulta nie lubie, wiem ze tam cale niemcy jezdza natomiast jak sie wglebisz w temat np. Na klein- putz forum , to dziewczyny sa zawiedzione tak samo jak ty. To bylo takie „ polskie” Novum a Kult jak gwiazda dr. Lewandowski. Byli dobrze ale teraz poszli na mase nie na jakosc i sie to niestety ryplo.
Jesli PFC bedzie ci za drogie , jest jeszcze jedna opcja , klinika do ktorej przeszla moja ukochana tez super dobra pani doktor, muse zobaczyc jak sie ta klinika nazywa.
Z Pasnikiem , po tym co napisalas dalym bym sobie spokoj. W Pradze zrobia Ci tez Era test. Jesli bedzie konieczne.
annamarie Powiedz mi kochana jak to wyglada cenowo w tej lepszej klinice. Zalezy mi na dobrych lekarzach ... juz lepiej miesiac dluzej poczekac i dołożyć. Jeszcze raz dziękuję za poradę. ♥️

Pracuje w domku, więc zwolnienie niepotrzebne ;-) mam nadzieję, że pracy będę mieć sporo, zeby czymś głowę zająć do bety ;-)
To teraz zaciskam kciuki zeby bylo ok, ciesz sie tym czasem do Bety i rob ja tak jak ci lekarz radzi. Robienie jej tak wczesnie to stres 3 dniowy nikomu niepotrzebny. Zobacz jaka Kurcia ma jazdę bez trzymanki... i po cholere te nerwy:(

@Dgd @Kurcia baaaardzo wielkie kciuki za Was :) czekam na wyniki razem z wami. Ja też na l4 tzn. Nie tak jak wy kobiety pracujące. Moi rodzice w tym roku w sanatorium więc ja wzięłam na swoje barki rodzinny obiad w święto na 19 osób :) mam dwóch starszych braci każdy po dwójce pięknych dzieciaków tylko my jak co roku bez dzieci :( będziemy rozpieszczac cudze... @Dgd wiem że już dużo masz za sobą ale proszę nie mogę czytać jak piszesz ze to ostatni raz tzn tego właśnie Ci serdecznie życzę oby z pozytywna beta ale mi zawsze pomagało mieć jakiś plan na przyszłość w razie w.... Twu Twu naprawdę uważam że będzie dobrze mam taka intuicję która średnio zawodzi i tego się trzymajmy. @Kurcia w ciebie też bardzo wierzę chciałabym żebyś pokazała że niska beta niczego nie przesadza. Chciałabym żeby się udało że względu na to że ja zawsze z niską beta wymieklam a teraz kochana pokażesz i dasz mi wiarę na przyszłość.
Popieram, ja tez zawsze musze miec plan w razie w. To daje mi sile

annamarie Powiedz mi kochana jak to wyglada cenowo w tej lepszej klinice. Zalezy mi na dobrych lekarzach ... juz lepiej miesiac dluzej poczekac i dołożyć. Jeszcze raz dziękuję za poradę. ♥️
Zabko, mnie dotycza stare ceny, oni od tego roku cos nowego wymyslili i jakies nowe pakiety z gwarancja porobili. Nie mam tych cennikow, ale za jedna stymulacje dawczyni plus transfer napewno okolo 6000€ . Dojazd, hotel za rogiem, i jakies dopalacze np embrioglue, intralipid ... musicie 7000€ miec w kieszeni. Wyslij im maila po niem albo angielsku. ❤️

reklama
Do góry