L4 wziete?My już z krokiem w domu :-) jak na mnie to podobno poszło gładko. Blaszka już wychodziła z otoczki ;-)
Drugi kropek zamrożony, reszte z sześciu jeszcze podchoduja.
To teraz czyaty relaks. A my zaciskamy kciuki[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
L4 wziete?My już z krokiem w domu :-) jak na mnie to podobno poszło gładko. Blaszka już wychodziła z otoczki ;-)
Drugi kropek zamrożony, reszte z sześciu jeszcze podchoduja.
Biedroneczko polecam dietę dla cukrzyków, jest zdrowa i na pewno coś zrzucisz bez głodowania.36
Bo kurde jakaś rozbita jestem w takim sensie ze z jednej strony chce odpoczac z drugiej strony goni mnie wiek, z trzeciej strony powinnam schudnąć ale mam te zarodki w zamrażalce i człowiek by chciał już je zgarnąć i sama nie wiem co mam robić. Do tego każda procedura kończy się u mnie szpitalem i nie mam chyba siły na to znowu. Bije się z myślami i sama nie wiem czy czekać czy rozmrażać.
Pracuje w domku, więc zwolnienie niepotrzebne ;-) mam nadzieję, że pracy będę mieć sporo, zeby czymś głowę zająć do bety ;-)L4 wziete?
To teraz czyaty relaks. A my zaciskamy kciuki[emoji4]
Naprawdę tak wcześnie?Super, czyli jak wychodzil z toczki to 5 dpt można betować
36
Bo kurde jakaś rozbita jestem w takim sensie ze z jednej strony chce odpoczac z drugiej strony goni mnie wiek, z trzeciej strony powinnam schudnąć ale mam te zarodki w zamrażalce i człowiek by chciał już je zgarnąć i sama nie wiem co mam robić. Do tego każda procedura kończy się u mnie szpitalem i nie mam chyba siły na to znowu. Bije się z myślami i sama nie wiem czy czekać czy rozmrażać.
Naprawdę tak wcześnie?
Kazali najwcześniej 10 dpt...
Heh no to tak "na wariata" Niektórym te sikulce już od 5dt wychodziły to i beta mogłaby... Zaraz mnie tu zlinczują za to wczesne betowanie huehue ;PNaprawdę tak wcześnie?
Kazali najwcześniej 10 dpt...
Mam 18 letniego syna, dwoch przyszywanych ze strony meza wiec u nas jest chata pelna. I nie mam zadnego problemu z moim wiekiem... ostatnie 6 lat walczylam z tematem jak malo kto tutaj i widocznie mialo sie to stac wlasnie tu i teraz i to podwojnie.A JA 44 jak tylko jest możliwość to trzeba realizować i spełniać marzenia. Nie było nam dane w wieku 20 lat zostać mamusiami to walczmy do końca. Jak byśmy nie miały tak silnego instynktu macierzyńskiego to byśmy odpuściły. Tak więc nie przejmuj sie swoim wiekiem. Jesteśmy jeszczemłode.❤.. A to na osłodę.