reklama
Never give up
Fanka BB :)
@Kurcia skarbie Twój przyrost mieści się w normie więc uważam że jest wszystko dobrze [emoji173]Ok jednak się streścili z tym cito bo są wyniki. Tylko proszę szczerze dziewczyny - jaka moja sytuacja...
7dpt - beta 16,3
9 dpt - beta 32,08 progesteron 13 ng/ml
Mam dupka 3x1 i Crinone 2x1.
Nie wiem czy pisać do lekarza czy co.
Najważniejsze aby dalej rósł.. :*
Never give up
@Biedroneczka83 a Ty kiedy planujesz transfer swoich maluszków? [emoji4]Kochana,
Nie wiem czy powinnam pisać - mi lekarz przy 20/40 nie kazał się nastawiać, ale powiedział ze czasem z takich niskich wychodzi ciaza. Ja potem miałam jeszcze 70 i 200 ale po dostawieniu leków od razu okres dostałam ;(((
Według mnie dzwon do lekarza i ustalcie co dalej.
Trzymam kciuki ze u Ciebie będzie to czasem. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Buziakiiiiii
edloteh
Jeśli chodzi o leki do stymulacji... to zazwyczaj kilkanaście dni... wszystko zależy od tego jak będziesz reagować na leki.jestem dopiero na początku przy tabletkach anty , lekarz coś mówił o zastrzykach właśnie chyba do stymulacji
edloteh
Podbijam i ja [emoji3526]@Biedroneczka83 a Ty kiedy planujesz transfer swoich maluszków? [emoji4]
No chyba że działasz z ukrycia, jak niektórzy [emoji6]
Never give up
Ja miałam histeroskopie i czułam się zupełnie normalnie po wybudzeniu.W poniedzialek mam histeroskopie boje sie tego i nie chcialabym czekac do nastepnego cyklu na transfer. Jak to jest z ta histeroskopia czy ktoras z was miala to robione? Jak sie po tym czulyscie? Boli to badanie?
Mówili, że może mnie trochę boleć brzuch ale zero bólu
Także nie stresuj się... będzie dobrze
redferrari
Trzymaj się kochana Zdrówka dla Was! będzie dobrze! a na kolację zapodaj sok pomidorowy w ramach uzupełniania potasuWracam już z tej izby. Rzekomo wszystko ze mną dobrze, gdyby to się powtarzało i nasilało, to mam wrócić. Z krwi wyszedł mi niski poziom potasu i zbyt wysoki cholesterolu. Teraz muszę się wybrać do gina. Teraz czuję się dobrze ale boję się iść spać. :'(
Caly biore. Wlasnie rano jak zroboe mprfologie to juz bedzie widac dzialanie accofilu?tak? Bralam go o 14 dzis.Czyli bierzesz accofil w dawce 30mln czy 48? Jeden czy na pół?
Może po dwóch dniach od zastrzyku też sprawdź...
reklama
@Małgoś86 ty miałaś 3 dniowe??? [emoji15] Jeśli tak, to spokojnie czekamy do 10dpt. Myślałam że blastki.
Nie piątki - tak wiem wiem co to oznacza juz jakoś to do mnie dociera. Marzyłam ze się uda bo z tego samego podejścia mam synka - teraz nawet gdyby podejść do procedury od początku to moje komórki juz napewno będą w fatalnym stanie - juz 3 lata temu były mega słabe później troszkę się poprawiły sama niewiem trzeba się z tym przespać i może przyśni mi się implantacja hehehe - a może zbyt luźno podeszłam do sprawy lub za dużo oczekuje od życia - no nic mam swoje szczęście które leży kolo mnie i chciałabym dać mu rodzeństwo a jeśli nie to będzie najbardziej rozmieszczonym chłopcem w okolicy Synuniu mamusi
Podziel się: