reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Życzę Wam miłej niedzieli. Może chociaż dla Was będzie udana.

Dla mnie jest smutna i łzawa.
Zrobiłam test ciążowy i niestety jedna kreska :(
A myślałam, że będzie prezent imieninowy dla mojego męża.

Lawendowy_sen - no proszę Cię. Przecież wiesz, że nie zawsze wychodzą testy normalne. Tylko betka jest wiarygodna. Nie smutaj się proszę. Poczekaj do betki. Myśl pozytywnie. Wszystko musi być dobrze. Za co mocno ściskam kciuki &&&&&&&&&&& :tak:

reklama
Trzymam za Was kciuki jutro, piszcie szybko jak poszlo:) ja juz nie moge doczekac sie swojego transfer, ma odbyc sie w nastepnym cyklu, ale martwie sie, ze to wyjdzie akurat jakos w okolicach swiat i wtedy powiedza mi ze musze czekac do kolejnego, bo w swieta zamykaja:(

ostatnio jak tam byliśmy to co chwila żeśmy coś jedli, tam niedaleko takie dobre sushi mają, właśnie sobie przypomniałam,że mam jakiś kupon do nich :-D

Dzięki, Kochane moje.
Co ja bym bez was zrobiła?!-zaryczałabym się na amen.

Jutro pobiegnę na betę. A wieczorem wszystko będzie jasne.
Mam nadzieję, że w 12dpt beta coś pokaże.

A powiedzcie mi, jeśli beta nie wyjdzie, to powtarzać badania za kilka dni, czy to już będzie miarodajne?
W piątek byłam u lekarza i powiedział mi że to od kiedy beta zaczyna rosnąć jest cechą indywidualną. Określił to mniej więcej tak - czasami zarodki długo krążą nim się zdecydują wgryzać w miejsce któe sobie upatrzą - to jego słowa :tak:
Mnie to uspokoiło tak sobie myślę powolutku zaczynamy ale jak się rozkręcimy i my i nasze bąbelki! Będzie się działo!

reklama
lawendowy sen przy pierwszym podejściu beta wyszła mi po 12 dpt - 8,27 i wtedy doktor kazał mi zrobić za 2 dni kolejną, która niestety spadła do 2,24 :-(.
Natomiast przy crio po 12 dpt beta wyszła < 0,1 i doktor nie kazał powtarzać.

Tak się teraz zastanawiam dziewczyny czy za pierwszym razem jak beta była 8,27 to mogło coś się dziać z zarodkami tzn, mogło być tak, że się na chwilę wgryzły i obumarły czy raczej to były pozostałości po choragonie??? Jak myślicie?

Do góry