reklama
Uwielbiam was babeczki ale 16 stron nie nadrobię. Ja się miewam nieźle tylko zapachy mnie męczą. I zdarza się, że mnie mocno zemdli. Zawsze jednak trzymam za was wszystkie kciuki i modlę się, aby każdej się udało.
madzialenak
mama na pełen etat
lawendowy 11 dpt to za wcześnie, przecież Twoje zarodeczki miały niepełne 2 dni. Raczej nie ma szans, aby test wykazał ciążę po tak krótkim czasie. Idź jutro na betę i melduj nam się z pozytywnymi informacjami. Dzisiaj staraj się nie myśleć, idź na długi spacerek, ja dzisiaj z mężem i moim czterołapym rozrabiakiem jedziemy na spacerek do REWY. Piękne miejsce, gorąco polecam.
madzialenak
mama na pełen etat
Uwielbiam was babeczki ale 16 stron nie nadrobię. Ja się miewam nieźle tylko zapachy mnie męczą. I zdarza się, że mnie mocno zemdli. Zawsze jednak trzymam za was wszystkie kciuki i modlę się, aby każdej się udało.
ciąża nie daje o sobie zapomnieć :-), drugi trymestr powinien być mniej dokuczliwy
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Dzięki, Kochane moje.
Co ja bym bez was zrobiła?!-zaryczałabym się na amen.
Jutro pobiegnę na betę. A wieczorem wszystko będzie jasne.
Mam nadzieję, że w 12dpt beta coś pokaże.
A powiedzcie mi, jeśli beta nie wyjdzie, to powtarzać badania za kilka dni, czy to już będzie miarodajne?
Co ja bym bez was zrobiła?!-zaryczałabym się na amen.
Jutro pobiegnę na betę. A wieczorem wszystko będzie jasne.
Mam nadzieję, że w 12dpt beta coś pokaże.
A powiedzcie mi, jeśli beta nie wyjdzie, to powtarzać badania za kilka dni, czy to już będzie miarodajne?
Lawendowy Sen mi dr K kazał powtarzać betę w 14 dpt, pomimo tego,że 12 była <0 , a kilka stron wcześniej któraś z dziewczyn pisała,że poznała dziewczynę, której beta wyszła bardzo późno, wszystko zależy od bąbelków, kiedy się rozgoszczą w brzuszku , nie martw się na zapas, zobaczysz jutro beta będzie pozytywna :-)
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, dzięki za pocieszenie. Pamiętam, że to chyba Sylwia pisała o tej dziewczynie.
Laboratorium w Invikcie pracuje do godziny 19, albo i jeszcze ciut później.
A nie możesz zrobić badań przed samą wizytą?
Laboratorium w Invikcie pracuje do godziny 19, albo i jeszcze ciut później.
A nie możesz zrobić badań przed samą wizytą?
Podziel się: