reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny
@Kurcia jeszcze raz gratulacje. hehehe ja wiedziałam i gratulowalam juz w pt ale co tam nie zaszkodzi się powtórzyć :-D

U mnie dziś 6dpt siknelam 30 min temu i wszystko zamazalo się na różowo wiec jeszcze jakiś trefny test mi sie trafil / z rossmana super czulosc/ jednak pół kreseczki na C jest więc lipa - jakoś nie mam większych nadziei poza tym z M kosa od wczoraj a my się raczej nie klocimy a jesli już to fest - krew oddana wyniki pewnie kolo 17 - a więc czekam na cud - jak ja nie lubię poniedzialkow :hmm:
Zatem kciuki zacisniete!!! Czekam z niecierpliwoscia na wynik!

reklama
Nasza ostatnia wizyta w Ciechocinku też zaczęła się mało zachęcająco, m dostał nie swoje wyniki co prawda była zbieżność imienia i nazwiska, ale mimo wszystko mało profesjonalne, 1,5 godziny opóźniona wizyta, i jeszcze G. całą wizytę zaglądał w telefon, mój m po wyjściu stwierdził, że więcej tam nie pójdzie, niestety to nam pacjentom zależy i czasami godzimy się na takie traktowanie,

Cześć Dziewczyny
@Kurcia jeszcze raz gratulacje. hehehe ja wiedziałam i gratulowalam juz w pt ale co tam nie zaszkodzi się powtórzyć :-D

U mnie dziś 6dpt siknelam 30 min temu i wszystko zamazalo się na różowo wiec jeszcze jakiś trefny test mi sie trafil / z rossmana super czulosc/ jednak pół kreseczki na C jest więc lipa - jakoś nie mam większych nadziei poza tym z M kosa od wczoraj a my się raczej nie klocimy a jesli już to fest - krew oddana wyniki pewnie kolo 17 - a więc czekam na cud - jak ja nie lubię poniedzialkow :hmm:
Małgosia mego kciuki

Jeszcze w takim momencie dyskutuje, kiedy stres Wam nie potrzebny wrrr... Oby kropki się tylko szczęśliwie rozwijały :D to najważniejsze! A Ty się dzidostwem nie przejmuj kochana tylko myśl o swoim szczęściu :) Stracił on przez tą 100 więcej niż myśli :p
No ja to w sobpte olalam.zero stresu. Ja wariat z natury w ciagu 2 tygodni 2 razy z auta wysiadlam na ulicy z awantira do kierowców. Ale tu sie opanowalam bo jak bym mu pocisnela to by sie uszami zakryl. Ciul.

Dziewczyny dzisiaj lot do Polski
Wizyta w novium u Lewego
W sobotę telefon z novium ,ze może nie dojść do spotkania bo lewy zajęty
Dziś do 14 maja poinformowac czy wogole dojdzie do spotkania
Nasze bilety, rezerwacja apartamentu,wynajęcie auta i oczywiście 3 dni wolnego w pracy ,a tutaj nie wiadomo czy on mnie przyjmie do cholery wizyta była brana koło 2 mc temu
Co gorsza właśnie dowiaduje się ,ze jest strajk na lotnisku i są odwołane samoloty do jutra ,a czy mój to się okaże dziś czy będę koczować na lotnisku
Jakos mi nie służy ten wyjazd i coś mi się zdaje ze to jakiś znak

ja wlasnie przylecialam i cisza, nic nie bylo a wiec spokojnie. Mysle ze z lotem problemu nie bedzie, ja to sie gorzej stresuje lotem na transfer bo Pan w taksowce mowil ze to podobno pod koniec tygodnia sie ma cos dziac, ale wzielam lot na czwartek to moze do piatku 11 jakos dolece!

A Ty wez ich tam ogarnij bo takie fochy to nie z nami!!!!

Cześć Dziewczyny

Czekam z Tobą [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji173] za rodzeństwo dla synusia[emoji110]

Cześć Dziewczyny

Sikance - oszukance!!! Nie wierz im tylko czekaj na bete. A najlepiej znajdz sobie cos co ci wypelni czas do wyników
Mocne kciuki!

reklama
Do góry