reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny
@Kurcia jeszcze raz gratulacje. hehehe ja wiedziałam i gratulowalam juz w pt ale co tam nie zaszkodzi się powtórzyć :-D

U mnie dziś 6dpt siknelam 30 min temu i wszystko zamazalo się na różowo wiec jeszcze jakiś trefny test mi sie trafil / z rossmana super czulosc/ jednak pół kreseczki na C jest więc lipa - jakoś nie mam większych nadziei poza tym z M kosa od wczoraj a my się raczej nie klocimy a jesli już to fest - krew oddana wyniki pewnie kolo 17 - a więc czekam na cud - jak ja nie lubię poniedzialkow :hmm:
Zatem kciuki zacisniete!!! Czekam z niecierpliwoscia na wynik!

reklama
Nasza ostatnia wizyta w Ciechocinku też zaczęła się mało zachęcająco, m dostał nie swoje wyniki co prawda była zbieżność imienia i nazwiska, ale mimo wszystko mało profesjonalne, 1,5 godziny opóźniona wizyta, i jeszcze G. całą wizytę zaglądał w telefon, mój m po wyjściu stwierdził, że więcej tam nie pójdzie, niestety to nam pacjentom zależy i czasami godzimy się na takie traktowanie,

Cześć Dziewczyny
@Kurcia jeszcze raz gratulacje. hehehe ja wiedziałam i gratulowalam juz w pt ale co tam nie zaszkodzi się powtórzyć :-D

U mnie dziś 6dpt siknelam 30 min temu i wszystko zamazalo się na różowo wiec jeszcze jakiś trefny test mi sie trafil / z rossmana super czulosc/ jednak pół kreseczki na C jest więc lipa - jakoś nie mam większych nadziei poza tym z M kosa od wczoraj a my się raczej nie klocimy a jesli już to fest - krew oddana wyniki pewnie kolo 17 - a więc czekam na cud - jak ja nie lubię poniedzialkow :hmm:
Małgosia mego kciuki

Jeszcze w takim momencie dyskutuje, kiedy stres Wam nie potrzebny wrrr... Oby kropki się tylko szczęśliwie rozwijały :D to najważniejsze! A Ty się dzidostwem nie przejmuj kochana tylko myśl o swoim szczęściu :) Stracił on przez tą 100 więcej niż myśli :p
No ja to w sobpte olalam.zero stresu. Ja wariat z natury w ciagu 2 tygodni 2 razy z auta wysiadlam na ulicy z awantira do kierowców. Ale tu sie opanowalam bo jak bym mu pocisnela to by sie uszami zakryl. Ciul.

Dziewczyny dzisiaj lot do Polski
Wizyta w novium u Lewego
W sobotę telefon z novium ,ze może nie dojść do spotkania bo lewy zajęty
Dziś do 14 maja poinformowac czy wogole dojdzie do spotkania
Nasze bilety, rezerwacja apartamentu,wynajęcie auta i oczywiście 3 dni wolnego w pracy ,a tutaj nie wiadomo czy on mnie przyjmie do cholery wizyta była brana koło 2 mc temu
Co gorsza właśnie dowiaduje się ,ze jest strajk na lotnisku i są odwołane samoloty do jutra ,a czy mój to się okaże dziś czy będę koczować na lotnisku
Jakos mi nie służy ten wyjazd i coś mi się zdaje ze to jakiś znak

ja wlasnie przylecialam i cisza, nic nie bylo a wiec spokojnie. Mysle ze z lotem problemu nie bedzie, ja to sie gorzej stresuje lotem na transfer bo Pan w taksowce mowil ze to podobno pod koniec tygodnia sie ma cos dziac, ale wzielam lot na czwartek to moze do piatku 11 jakos dolece!

A Ty wez ich tam ogarnij bo takie fochy to nie z nami!!!!

Cześć Dziewczyny

Czekam z Tobą [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji173] za rodzeństwo dla synusia[emoji110]

Cześć Dziewczyny

Sikance - oszukance!!! Nie wierz im tylko czekaj na bete. A najlepiej znajdz sobie cos co ci wypelni czas do wyników
Mocne kciuki!

reklama
Do góry