reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trochę mnie tu nie było i widzę piękne wiadomości @Kurcia po cichu juz gratuluję i trzymam mocno kciuki za przyrost.
@anett96 jak u Ciebie??

@dżoasia na jakim jesteś etapie? Kiedy transfer?
Dzieki Slonko za pamiec. W sobote mialam transfer 2 zarodeczkow[emoji4] wypoczywam na l4[emoji6] Jak u Ciebie? Dajecie rade?? Jak dzieciaczki?

Hej Dziewczyny,
Każdej życzę miłego dnia. :*
@Małgoś86 @Kurcia pięknych przyrostów bety. Kurciu, sikaniec robi się coraz ciemniejszy, mam nadzieję, że beta nie będzie już dzisiaj w żaden sposób wątpliwa, tylko ewidentnie ciążowa. :D :* Trzymam za Was kciuki. ✊✊✊

Przepraszam ale ostatnio bywam na forum z doskoku. Od kilku dni mam jakby problem z błędnikiem, rano jestem nie do życia. Teraz też piszę ale czuję się jak na statku albo jakbym była mocno pijana, świat wiruje. Będę starała się dostać dzisiaj do lekarza, bo już nie wiem, co mam ze sobą zrobić. :/

Daj znac jak po wizycie! A sprawdzalas cukier i cisnienie?

Naturalnie nie mogłam rodzić a bardzo chciałam ... wiem jak wychodziłam ze szpitala to lekarz tez mówiłam ze lepiej dwa lata ,ale niestety wiek, choroby, praca i problemy z dzieckiem nie pozwalają mi czekać tyle . Dbałam o to by wszystko się dobrze goiło . Fizjo mnie badał i mówi że wyglada wszystko bardzo fajnie . Znam przypadki że 6 miesięcy po cc była wpadka i kończyło się dobrze ale mam tez świadomość czym to grozi . Zobaczymy ...liczę że w moim przypadku lekarz podzieli moje zdanie .

U mnie dr mówiła o rocznej przerwie po cc więc może Ty tez dostaniesz zielone światło :)

Daj znac jak po wizycie! A sprawdzalas cukier i cisnienie?
@redferrari i cukier i ciśnienie w normie. Jednego gina nie ma do 5.11. a drugi jeszcze nie przyszedł do pracy i nie wiadomo czy mnie przyjmie. Nie chcę panikować ale nie mogę głowy obrócić, żeby nie mieć zawrotów i chodzę jak pokręcona. Wczoraj rano trzymało mnie tak pół godziny ale wtedy miałam ciśnienie 72/46, po kawie z cynamonem i wodzie wzrosło a dzisiaj masakra. Nie przechodzi. Co tu robić? :(

Ja nie kumam go wogóle... nie dość, że sam sobie zażyczył robić transfer to jeszcze dziada z siebie robi o to 100 zł - przecież dla niego to żadne pieniądze... i takie komentarze - pycha prowadzi do nikąd naprawdę... oby mu ktoś nosa utarł i to porządnie - bo się zachowuje skandalicznie!
Sam sie wcisnal bo chcoal soboe przypisac ewentualny sukces,on kocha sie chwalić. No i koszt tranaferu to 400 to laskawie na poczatku przed tramsferem w kasie powiedzieli ze SZEF dal znizke. I zadowolone. A ja mowie ze ja nie zaplace bo ja nie zyczylam sobie go na tramafwrze.sam chcial byc. No i jak wszedl na tramsfer to pierwsze slowa z wyrzutem ze chcielismy soe go pozbyc z transferu. Po transfwrze mowie o kasie a on ze.za darmo to nie juz zszedl z polowy ceny, jak sie uparlam ze chce za free to ppwiedzial ze symbolicznie srowa....zenada.

reklama
Do góry